שרימפס מתכון ריזוטו עגבניות מוכן בתוך כ 45 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ופסקאטרי אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 92 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 785 קלוריות. מתכון זה משמש 6. זה עובד טוב כמנה עיקרית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם כרישה, עגבניות, זן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מתכונים דומים: ריזוטו אלה קרמה די סקמפי (ריזוטו עם שרימפס טהור), ריזוטו שרימפס, ו ריזוטו שרימפס ואפונה.
הוראות
1
ציוד מיוחד: מעבד מזון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית ומקפיצים את השרימפס עד שהוא אטום בלבד, כ -2 דקות. במעבד מזון מחית את השרימפס, השמנת הכבדה והעגבניות לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לריזוטו: בסיר קטן הביאו את ציר השרימפס לרתיחה על אש גבוהה. להפחית את חום ולהתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפס
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מחממים 2 כפות חמאה לא מלוחה בסיר עם תחתית כבדה על אש בינונית, מוסיפים את שאלוט ומקפיצים עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוסיפים את אורז הארבוריו ומערבבים עד שהוא מצופה בחמאה, בערך 1 עד 2 דקות. הופכים את האש לגבוהה ומוסיפים את היין הלבן, מערבבים עד שרוב היין נספג באורז. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מוסיפים את הציר החם 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד, לאחר כל תוספת, עד שהנוזל נספג. ממשיכים להוסיף את הציר ומערבבים לשחרור העמילן מהאורז. התחל לבדוק את האורז עבור אלילות לאחר 18 דקות, זה צריך להיות אל דנטה.
פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. שמורת אלזס ווילם פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אלזס ווילם פינו גריס ריזרב
צבע זהוב עז עם רמזים לאוכרה, ליין יש אף של פרי בשל, חבוש. בפה ההתקפה היא גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן באופן מושלם סוכר וחומציות.התאימו יין זה לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשרים לבנים צלויים או צלויים (חזיר, עגל), ארנב, עופות ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כמו ריזוטו.