קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

רימול שורש סלרי

רימול שורש סלרי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו Céleri-Rémoulade להשתולל (Rémoulade שורש סלרי), רימול שורש סלרי, ו Rémoulade שורש סלרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ראשית לעשות מיונז כבסיס עבור remoulade. במעבד מזון או בלנדר, מערבבים את חלמון הביצה, מיץ לימון וחרדל, יחד עד חלקה. עם מעבד מזון או בלנדר פועל, להוסיף את השמן בזרם דק מאוד, עד השמן משולב לתוך הביצה ואת המיונז הוא עבה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
מיונזמיונז
בסיסבסיס
חלמון ביצהחלמון ביצה
חרדלחרדל
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
3
מערבבים את התענוגות חמוצים, צלפים, פטרוזיליה, ומתבלים עם מלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון חמוץ להתענגמלפפון חמוץ להתענג
פטרוזיליהפטרוזיליה
צלפיםצלפים
פלפלפלפל
מלחמלח
4
מקלפים ומגררים את שורש הסלרי. על מנת לשמור על שורש סלרי מגורד מ בראונינג, מיד מערבבים אותו לתוך remoulade עד incorporated. מכסים את הרוטב בניילון נצמד ומאחסנים במקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
רוטברוטב
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק