רימול שורש סלרי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו Céleri-Rémoulade להשתולל (Rémoulade שורש סלרי), רימול שורש סלרי, ו Rémoulade שורש סלרי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ראשית לעשות מיונז כבסיס עבור remoulade. במעבד מזון או בלנדר, מערבבים את חלמון הביצה, מיץ לימון וחרדל, יחד עד חלקה. עם מעבד מזון או בלנדר פועל, להוסיף את השמן בזרם דק מאוד, עד השמן משולב לתוך הביצה ואת המיונז הוא עבה.
מערבבים את התענוגות חמוצים, צלפים, פטרוזיליה, ומתבלים עם מלח, ופלפל, לפי הטעם.
מקלפים ומגררים את שורש הסלרי. על מנת לשמור על שורש סלרי מגורד מ בראונינג, מיד מערבבים אותו לתוך remoulade עד incorporated. מכסים את הרוטב בניילון נצמד ומאחסנים במקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.