ריקוטה גנודי עם פטריות בר ורוטב כמהין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה בתוספת שמן כמהין, עלי מרווה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ריקוטה גנודי עם רוטב פומודורו, רביולי Ricotta-Taleggio עם רוטב פטריות בר, ו נודי ריקוטה תרד עם רוטב עגבניות רוזמרין (פחמימות נמוכות) (מתכונים דומים).
הוראות
1
קו קערה בינונית עם מספר שכבות של מגבות נייר. כפית גבינת ריקוטה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגה
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
תן ניקוז לפחות 30 דקות עד 1 שעה.
3
ביט ביצה, 1/3 כוס פקורינו רומנו גבינה, מלח, ופלפל לבן בקערה גדולה להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנו
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
(צינור גדול)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מערבבים בריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגה
5
מפזרים 3/4 כוס קמח מעל ומערבבים בעדינות כדי להתמזג. כיסוי וצנן בצק 1 שעה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
6
קו מעוטר גיליון אפייה עם לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקו
7
מניחים קצת קמח בקערה. עבור כל גנודי, מגלגלים בעדינות 1 כפית מלאה בצק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
עד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מוסיף לקמח; לזרוק את המעיל בקלילות, בעיצוב לתוך יומן קצר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
9
מניחים על תבנית אפייה. האם קדימה יכול להתבצע 4 שעות קדימה. כיסוי; צמרמורת.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
חום 1 כף שמן בסיר גדול או מחבת גדולה במיוחד על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הוסף 3 פרושוטו פרוסות. מבשלים עד תחילת חום, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
3
העבר למגבות נייר. חזור עם פרושוטו שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מוסיפים עלי מרווה שלמים לסיר; sauté עד פריך, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
העבר למגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
חום שנותר 4 כפות שמן באותו סיר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים את כל הפטריות, שאלוט, קורנית ומרווה קצוצה. Sauté עד פטריות חום ונוזלים להתאדות, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחון
2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין
8
העברת תערובת לקערה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
מוסיפים מרק לאותו סיר ומרתיחים עד מעט מופחת, מגרד את חתיכות משחי, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
הסר מהחום.
11
מוסיפים 1 כפית שמן כמהין ותערובת פטריות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לעשות קדימה רוטב יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
שמן כמהין
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
12
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
13
מבשלים את גנודי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך מאוד, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
14
בינתיים, לחמם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
15
להוסיף חמאה; לזרוק עד מעורבב. באמצעות מסננת, להעביר את נודי לסיר עם רוטב. לזרוק על חום בינוני עד מעילי רוטב gnudi. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
16
העברה לקערה רדודה גדולה. קראמבל פרושוטו. למעלה עם עלי מרווה; לשרת עם פקורינו נוספים.