קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

ריקוטה גנודי עם פטריות בר ורוטב כמהין

ריקוטה גנודי עם פטריות בר ורוטב כמהין
ריקוטה גנודי עם פטריות בר ורוטב כמהין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה בתוספת שמן כמהין, עלי מרווה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ריקוטה גנודי עם רוטב פומודורו, רביולי Ricotta-Taleggio עם רוטב פטריות בר, ו נודי ריקוטה תרד עם רוטב עגבניות רוזמרין (פחמימות נמוכות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו קערה בינונית עם מספר שכבות של מגבות נייר. כפית גבינת ריקוטה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
תן ניקוז לפחות 30 דקות עד 1 שעה.
3
ביט ביצה, 1/3 כוס פקורינו רומנו גבינה, מלח, ופלפל לבן בקערה גדולה להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מערבבים בריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
5
מפזרים 3/4 כוס קמח מעל ומערבבים בעדינות כדי להתמזג. כיסוי וצנן בצק 1 שעה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
6
קו מעוטר גיליון אפייה עם לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
7
מניחים קצת קמח בקערה. עבור כל גנודי, מגלגלים בעדינות 1 כפית מלאה בצק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מוסיף לקמח; לזרוק את המעיל בקלילות, בעיצוב לתוך יומן קצר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
9
מניחים על תבנית אפייה. האם קדימה יכול להתבצע 4 שעות קדימה. כיסוי; צמרמורת.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
חום 1 כף שמן בסיר גדול או מחבת גדולה במיוחד על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הוסף 3 פרושוטו פרוסות. מבשלים עד תחילת חום, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
3
העבר למגבות נייר. חזור עם פרושוטו שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מוסיפים עלי מרווה שלמים לסיר; sauté עד פריך, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
העבר למגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
חום שנותר 4 כפות שמן באותו סיר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים את כל הפטריות, שאלוט, קורנית ומרווה קצוצה. Sauté עד פטריות חום ונוזלים להתאדות, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
8
העברת תערובת לקערה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
מוסיפים מרק לאותו סיר ומרתיחים עד מעט מופחת, מגרד את חתיכות משחי, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
הסר מהחום.
11
מוסיפים 1 כפית שמן כמהין ותערובת פטריות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לעשות קדימה רוטב יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
שמן כמהיןשמן כמהין
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
12
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
13
מבשלים את גנודי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך מאוד, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
14
בינתיים, לחמם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
15
להוסיף חמאה; לזרוק עד מעורבב. באמצעות מסננת, להעביר את נודי לסיר עם רוטב. לזרוק על חום בינוני עד מעילי רוטב gnudi. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
16
העברה לקערה רדודה גדולה. קראמבל פרושוטו. למעלה עם עלי מרווה; לשרת עם פקורינו נוספים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
פרושוטופרושוטו
פקורינופקורינו
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק