ריקוטה ובלינצ'ס כתום עם רוטב תות
ריקוטן ובלינצ'ים כתומים עם רוטב תות עשויים להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של ארוחת הבוקר. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 745 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.65 דולר למנה. זה מושלם עבור יום האם. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -20 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח כשר, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו ריקוטן ובלינצ'ס כתום, בלינצ'ס שוקולד עם מילוי ריקוטה-שקדים מוקצפים ורוטב דובדבנים חם, ו ריקוטה כוסמת בלינצ'ס עם תענוג פיגי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את החלב, המים, הביצים, הקמח, הסוכר והמלח בבלנדר. מערבבים במהירות בינונית למשך 15 שניות, עד שהבלילה חלקה וללא גושים. מגרדים את דפנות הבלנדר ויוצקים פנימה את החמאה המומסת. מערבבים אותו שוב למספר שניות רק כדי לשלב את החמאה. מקררים את הבלילה במשך שעה 1 לתת לו לנוח.
הכינו את המילוי: בקערה קטנה שלבו את גבינת הריקוטה, גבינת השמנת, הביצה, סוכר הקונדיטורים, וגרידו וערבבו לתערובת אחידה. מצננים עד שמוכן לשימוש.
שלב את התותים, הסוכר, המים, עמילן התירס והקליפה בסיר קטן על אש בינונית. מביאים לרתיחה ומערבבים בעדינות עד שהגרגרים משחררים את המיצים הטבעיים שלהם. העקביות צריכה להישאר מעט שמנמנה, היא תתעבה כשהיא תתקרר.
הכינו את הקרפים: הניחו תבנית קרפ בגודל 8 אינץ ' או מחבת טפלון על אש בינונית והברישו במעט חמאה מומסת.
יוצקים 1/4 כוס הבלילה לתוך מחבת ומערבולת זה סביב כך זה מכסה את תחתון באופן שווה; יוצקים בחזרה כל עודף. מבשלים עד שבלילת הקרפ מתייצבת והתחתית משחימה קלות, כ -2 דקות. השתמש במרית גומי חסינת חום כדי לשחרר את הקרפ ולהפוך אותו. מבשלים אותו בצד השני במשך כ 1 דקה. החלק אותם על צלחת והמשיך להכין את הקרפים עד לשימוש בכל הבלילה. מכסים את הערימה במגבת כדי למנוע מהם להתייבש. עושה בערך 10 קרפים.
הרכבה: מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
כף 1/4 כוס ממילוי הגבינה לאורך השליש התחתון של הקרפ. מקפלים את הקצה התחתון ממך רק כדי לכסות את המילוי; ואז לקפל את 2 הצדדים למרכז.
גלגל את הקרפ ממך כמה פעמים ומסתיים בצד התפר כלפי מטה. שמים מחבת אטומה לתנור על אש בינונית ומברישים בחמאה מומסת. מטגנים במחבת את הצד העליון של הבלינצ ' ס כלפי מטה עד שהם פריכים וזהובים, בערך 2 עד 3 דקות. הופכים אותם, מעבירים את התבנית לתנור ואופים 10 דקות כך שתערובת הגבינה תתייצב. בעזרת מרית מעבירים את הבלינצ ' ים לצלחות הגשה. כף את רוטב התותים מעל, אבק עם סוכר קונדיטורים, והגיש מיד.