קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

ריקוטה ומרגריטה® סלמי מניקוטי

ריקוטה ומרגריטה® סלמי מניקוטי
גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה, מים, רוטב פסטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. נסו פסטה עם סלמי וריקוטה, תרד וריקוטה מניקוטי, ו מקרוני W / סקווש, סלמי ברוטב עגבניות ריקוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים גבינת ריקוטה, סלמי, גבינת רומנו ו 1/4 כוס של בזיליקום; לערבב היטב. תערובת כפית לתרמילים לא מבושלים של מניקוטי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ופלפל כתוםופלפל כתום
מניקוטימניקוטי
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3
מערבבים רוטב פסטה ומים; כפית 1 כוס של התערובת בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ'. מסדרים קונכיות מניקוטי על פני רוטב; כפית נותרת על פגזים המכסה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
מניקוטימניקוטי
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
מכסים צלחת עם נייר; אופים 1 שעה עד 1 שעה ו 5 דקות או עד פסטה מכרז כאשר פירסינג עם סכין. Uncover; למעלה עם גבינת מוצרלה. חזור לתנור; אופים 10 דקות או עד שמפניה וגבינה נמס. למעלה עם נשאר בזיליקום 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ