קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

ריקוטה ושוקולד-קלצונה אגוזי לוז

ריקוטה ושוקולד-קלצונה אגוזי לוז
קלצונה ריקוטן ושוקולד אגוזים דורש בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-236 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם גבינת ריקוטה חלב, בצק פיצה שנרכש, גבינת מסקרפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , וזה לא כל כך סופר. נסו ריקוטן ושוקולד-קלצונה אגוזי לוז, ארוגולה & ריקוטה קלצונה, ו נקניק וריקוטה קלצונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את הריקוטה, מסקרפונה, חלמון ביצה, ואבקת סוכר במעבד מזון עד חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
זנים של פטריותזנים של פטריות
לפי עוגהלפי עוגה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מעבירים את תערובת הריקוטה לקערה קטנה, ואז מכסים ומקררים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
בינתיים, למזג את התותים ו 1 כף סוכר במעבד מזון נקי עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
להעביר את רוטב תות לקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב תותרוטב תות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
לטאטא את ממרח אגוזי לוז שוקולד ושמנת בקערה בינונית כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מניחים את מתלה התנור במרכז התנור ומחממים עד 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
קו גיליון אפייה גדול כבד עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
מרדדים כל פיסת בצק פיצה לתוך עגול בקוטר 7 אינץ'. כף תערובת ריקוטה על גבי מרכז המחצית התחתונה של כל בצק פיצה. כף תערובת אגוזי לוז שוקולד על גבי תערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנטשמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אגוזי לוזאגוזי לוז
לפי עוגהלפי עוגה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
10
מברשת את הקצוות התחתונים של הבצק עם ביצה לשטוף. מקפלים את חצאי הבצק הפשוטים על המילוי, ויוצרים חצי עיגולים. לצבוט את הקצוות של הבצק בחוזקה יחד כדי לאטום. באמצעות גלגל מאפה, לקצץ את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)(קיבלר)
11
להעביר את calzones גיליון אפייה מוכן, מרווח באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
12
מברשת את צמרות calzones עם יותר ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
13
אופים עד calzones לנשוף ולהיות חום זהוב, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מעבירים את תבנית האפייה למדף וקריר במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
15
להעביר את calzones לצלחות ואבק עם אבקת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
16
טפטוף רוטב תות סביב calzones ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב תותרוטב תות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo