ריקוטה ושוקולד-קלצונה אגוזי לוז
קלצונה ריקוטן ושוקולד אגוזים דורש בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-236 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם גבינת ריקוטה חלב, בצק פיצה שנרכש, גבינת מסקרפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , וזה לא כל כך סופר. נסו ריקוטן ושוקולד-קלצונה אגוזי לוז, ארוגולה & ריקוטה קלצונה, ו נקניק וריקוטה קלצונה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את הריקוטה, מסקרפונה, חלמון ביצה, ואבקת סוכר במעבד מזון עד חלקה וקרם.
מעבירים את תערובת הריקוטה לקערה קטנה, ואז מכסים ומקררים במשך 30 דקות.
בינתיים, למזג את התותים ו 1 כף סוכר במעבד מזון נקי עד חלקה.
להעביר את רוטב תות לקערה קטנה ולהניח בצד.
לטאטא את ממרח אגוזי לוז שוקולד ושמנת בקערה בינונית כדי להתמזג.
מניחים את מתלה התנור במרכז התנור ומחממים עד 450 מעלות F.
קו גיליון אפייה גדול כבד עם נייר קלף.
מרדדים כל פיסת בצק פיצה לתוך עגול בקוטר 7 אינץ'. כף תערובת ריקוטה על גבי מרכז המחצית התחתונה של כל בצק פיצה. כף תערובת אגוזי לוז שוקולד על גבי תערובת הגבינה.
מברשת את הקצוות התחתונים של הבצק עם ביצה לשטוף. מקפלים את חצאי הבצק הפשוטים על המילוי, ויוצרים חצי עיגולים. לצבוט את הקצוות של הבצק בחוזקה יחד כדי לאטום. באמצעות גלגל מאפה, לקצץ את הקצוות.
להעביר את calzones גיליון אפייה מוכן, מרווח באופן שווה.
מברשת את צמרות calzones עם יותר ביצה לשטוף.
אופים עד calzones לנשוף ולהיות חום זהוב, על 10 דקות.
מעבירים את תבנית האפייה למדף וקריר במשך 15 דקות.
להעביר את calzones לצלחות ואבק עם אבקת הסוכר.
טפטוף רוטב תות סביב calzones ומגישים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo