קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

ריקוטה-ניוקי בזיליקום

ריקוטה-ניוקי בזיליקום
ניוקי ריקוטה-בזיליקום דורש כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו מלח, עלי בזיליקום, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 57% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ריקוטה-ניוקי בזיליקום, ניוקי ריקוטה עם לימון ובזיליקום, ו ניוקי ריקוטה עם בזיליקום ומוצרלה טרייה.

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים ריקוטה, 1/2 כוס גבינת רומנו, בזיליקום, ביצים, שמן זית, ו 1/2 כפית פלפל עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
ופלפל כתוםופלפל כתום
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הוסף 2 כוסות של סולת ומערבבים עד לחלח באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
3
לגרד בצק על לוח מצופה בקלילות עם סולת ללוש עד שהוא יוצר כדור חלק זה כבר לא דביק, על 20 סיבובים, הוספת סולת יותר לפי הצורך כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
חותכים בצק ל -10 חתיכות. עם האצבעות שלך, לגלגל כל אחד לתוך חבל 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
חותכים חבלים לחתיכות 1 אינץ ' ולהניח, מעט בנפרד, על גיליונות אפייה מצופה קלות עם סולת.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
במחבת 8 עד 10 ליטר מעל חום גבוה, להביא 5 ליטרים מים 1 כף מלח לרתיחה. בעדינות לדחוף ניוקי לתוך מים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך לנשוך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
ניקוז.
8
רוטב מרינרה כפית לתוך קערה ותל ניוקי על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים עוד מלח, רומנו ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ופלפל כתוםופלפל כתום
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.