ריקוטה נפוליטנית ועוגת חיטה
מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם 72 סנט למנה נופל בתקציב שלך, ניפוליטני ריקוטן ו Wheatberry פאי עשוי להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, חמאה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 13 שעות. נסו סלט Wheatberry, סלט Wheatberry, ו סלט Wheatberry קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים גרגרי חיטה במים קרים בקערה, ואז צונן, מכוסה, 8 עד 12 שעות.
לנפות יחד 2 1 / 4 ספלים קמח, 1/4 כוס סוכר, אבקת אפייה, ומלח 1 / 2teaspoon. להתמזג 1 1 / 4sticks חמאה (1/2 כוס בתוספת 2 כפות) עם בלנדר מאפה או קצות האצבעות שלך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים 2 ביצים שלמות ומערבבים במזלג עד לקבלת בצק מתפורר.
להפוך את הבצק על משטח עבודה. לחלק לשניים עם העקב של היד שלך למרוח כל פיסת בצק פעמיים עם תנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק טופס לתוך 2 דיסקים. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 1 שעה.
מביאים פירות יער ספוגים חיטה ומים קרים לרתיחה בסיר 2 ליטר, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד גרגרי חיטה הם רכים, על 1 1/2 שעות.
להוסיף 1/2 הנותרים מלח כפית ומבשלים 5 דקות יותר.
מסננים מסננת ולשטוף מתחת למים קרים עד מגניב.
לטאטא יחד 2 חלמונים ו 1/4 כוס סוכר, ואז לטאטא קורנפלור הנותרים 3 כפות קמח עד חלקה. מביאים חלב לרתיחה בסיר כבד קטן, ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה חלב חם לחלמונים, מקציפים.
יוצקים פודינג לתוך סיר ולהביא לרתיחה מעל חום נמוך בינוני, לטאטא כל הזמן (פודינג יקבל עבה מאוד), ואז להרתיח, לטאטא, 1 דקה.
הסר מן החום לטאטא וניל הנותרים 1/4 מקל (2 כפות) חמאה.
העברת קרם מאפה לקערה וצינה, פני השטח שלו מכוסה בנייר שעווה.
הכה יחד ריקוטה ונותר 1/3 כוס סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד הסוכר הוא מומס, על 3 דקות. הכה במי פרח, קרם מאפה, הנותרים 2 חלמונים, ולאחר מכן מערבבים בגוון, אתרוג, קינמון, וגרגרי חיטה.
מגלגלים חצי בצק לסיבוב של 13 אינץ ' על משטח מקומח היטב עם מערוך מקומח. להתאים את הבצק למחבת האביב 9 אינץ '(24 ס " מ) (הבצק רך מאוד ייסדק). לחץ על הבצק בצד המחבת ותקן כל סדקים. לְצַנֵן.
מקציפים קלות את הביצה הנותרת.
מרדדים את הבצק שנותר לתוך סיבוב 10 אינץ ' ולהעביר לתבנית אפייה.
מברשת בצק עם כמה ביצה, ולאחר מכן לחתוך לרצועות 10 (1 אינץ') עם גלגל מאפה מחורץ.
כפית מילוי לתוך קרום עוגה צונן (מילוי לא יגיע העליון של הקרום).
מסדרים 5 רצועות בצק אנכית על מילוי (1 אינץ ' בנפרד), הקשה על הקצוות של רצועות לתוך הקרום. סדר הנותרים 5 רצועות מעליהם באותו אופן כדי ליצור סריג אלכסוני. לקצץ את הקרום 1/2 אינץ ' מהחלק העליון של המילוי, ולאחר מכן לקפל על הסריג.
אופים עוגה באמצע התנור עד מאפה הוא זהוב ומילוי הוא נפוח ולהגדיר, על 1 1/2 שעות, מכסה את החלק העליון של העוגה עם נייר לאחר 50 דקות כדי למנוע השחמה יתר.
העברה למתלה כדי מגניב. הפעל סכין דק סביב קצה העוגה ולהסיר את הצד של פאן. צ ' יל פאי לפחות 2 שעות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.