ריקוטה תוצרת בית עם משמשים ואגוזים
צריך ללא גלוטן, מנה ראשונית וצמחונית? ריקוטה תוצרת בית עם משמשים ואגוזים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 386 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. אם יש לך חלב, שמנת כבדה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. וזה טוב. נסו תרד בייבי עם פטוצ'יני, משמשים & אגוזי מלך, סלט בולגור עם משמשים, רדיקיו, עשבי תיבול ואגוזים, ו כרוב ניצנים מגורר סלט עם בייקון, אגוזי מלך ומשמש (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
קו מסננת עם cheesecloth או מגבת נייר לחה ומניחים מעל קערה.
בסיר גדול, כבד מעל חום מתון, להביא את החלב, שמנת ומלח לרתיחה, ערבוב כל הזמן כדי למנוע חריכה.
מוסיפים את מיץ הלימון, מפחיתים את החום לנמוך וממשיכים לערבב עד טופס הקרם, כ 3 דקות.
יוצקים את התערובת לתוך מסננת מרופדת ולתת לנקז, על 10 דקות.
הסר את הריקוטה מן המסננת לקערה בינונית, להשליך את הנוזל.
מערבבים את משמשים ואגוזי מלך ומגישים.
BYOC: אל תהסס לזרוק כמה עשבי תיבול טריים כאן, אורגנו או טימין יהיה יפה. אתה יכול גם לטפטף קצת שמן זית חדור לימון על גבי.