רסק תפוחים ואגבה גרנולה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו רסק תפוחים ממותק עם אגבה (ללא גלוטן טבעי), מנגו-אגבה גרנולה עם יוגורט יווני, ו גרנולה ברי עם אגבה קינמון ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F. קו תבנית אפייה גדולה עם רדיד לא מקל או קלף paper.In קערה גדולה, לערבב יחד שיבולת שועל, שיבולת שועל סובין, אגוזים, גרעיני חמניות, שומשום, זרעי דלעת, סוכר חום, קינמון, זנגביל salt.To תערובת שיבולת השועל, מוסיפים את רסק התפוחים, אגבה, דבש ושמן קוקוס. מערבבים היטב.
מורחים את התערובת על תבנית האפייה מוכנה ואופים במשך כ 30 עד 33 דקות, ערבוב כל 10-12 דקות, עד הגרנולה היא חום זהוב.
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין. זה צריך פריך כפי שהוא מתקרר.