קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות7
ציון בריאות1
מגזין

רסק תפוחים חמוציות עבה

רסק תפוחים חמוציות עבה
מתכונים דומים: רסק תפוחים חמוציות עבה, רסק תפוחים עבה, ו רסק תפוחים עבה.

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בתנור הולנדי. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות או עד תפוחים רכים, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
מערבבים בסוכר וקליפה כתומה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
3
הסר מהחום; תערובת פירות מחית עם מחית תפוחי אדמה עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה