רסק תפוחים לחם קינמון
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 16%, וזה די רע. מתכונים דומים: לחם רסק תפוחים קינמון, לחם רסק תפוחים קינמון, ו קינמון ספייס תפוחים לחם עם חמאת דבש.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמחים, הסוכר, 1 כפית קינמון, סודה לשתייה, מלח, אבקת אפייה ואגוז מוסקט. בקערה קטנה מקציפים את החלבונים, הביצה, רסק התפוחים, השמן והחלב. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים.
העברה ל-9 אינץ'. איקס 5-ב. מחבת כיכר מצופה תרסיס בישול.
שלב סוכר חום וקינמון שנותר; מפזרים מעל.
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 50-60 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.