רסק תפוחים עם פירורי פקאן חמאה
רסק תפוחים עם פירורי פקאן חמאה דורש על 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 1 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 339 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, לקשט: קצפת קלה, לחם כריך, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: רסק תפוחים עם פירורי פקאן חמאה, שעועית חמאה שמנת עם פירורים פריכים, ו מולים קלויים עם פירורי שום-חמאה.
הוראות
מחממים חמאה במחבת כבדה של 8 אינץ ' מעל חום מתון עד שהקצף שוכך, ואז מבשלים אגוזים ופירורי לחם עם קמצוץ של מלח, תוך ערבוב מתמיד, עד הזהב, 2 עד 3 דקות.
כפית רסק תפוחים לתוך גביע או זכוכית אחרת, ואז מפזרים תערובת פירור.