רסק תפוחים שמנמן מתובל
רסק תפוחים שמנמן מתובל עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. והוא יספק כ 14 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו סירופ מייפל, חמוציות, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו צ'אי וניל-רסק תפוחים שמנמן מתובל (ממותק באופן טבעי), רסק תפוחים עבה, ו רסק תפוחים עבה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוח בקערה גדולה; מכסים במים קרים. לסחוט מיץ מלימון חצי לקערה; מניחים חצי לימון בקערה. תניח בצד.
מערבבים חמוציות ושאר מרכיבים בתנור הולנדי; מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. לבשל 3 דקות או עד חמוציות פופ.
מסננים תפוח; להשליך לימון.
הוסף תפוח למחבת. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 25 דקות או עד אפל רך. לחשוף, להביא לרתיחה, ולבשל 15 דקות. תערובת תפוחים עם מחית תפוחי אדמה.
יוצקים לתוך צלחת הגשה; מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.