קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות2
מגזין

רסק תפוחים שמנמן מתובל

רסק תפוחים שמנמן מתובל
רסק תפוחים שמנמן מתובל עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. והוא יספק כ 14 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו סירופ מייפל, חמוציות, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו צ'אי וניל-רסק תפוחים שמנמן מתובל (ממותק באופן טבעי), רסק תפוחים עבה, ו רסק תפוחים עבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוח בקערה גדולה; מכסים במים קרים. לסחוט מיץ מלימון חצי לקערה; מניחים חצי לימון בקערה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים חמוציות ושאר מרכיבים בתנור הולנדי; מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. לבשל 3 דקות או עד חמוציות פופ.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
מסננים תפוח; להשליך לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
4
הוסף תפוח למחבת. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 25 דקות או עד אפל רך. לחשוף, להביא לרתיחה, ולבשל 15 דקות. תערובת תפוחים עם מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים לתוך צלחת הגשה; מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.