מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 31%. נסו רסק תפוחים תוצרת בית, רסק תפוחים תוצרת בית, ו רסק תפוחים תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מניחים את הקליפה והמיץ של התפוזים והלימון בקערה גדולה. קלף, רבע וגרעין את התפוחים (שומר את הקליפה של 2 מהתפוחים האדומים) וזורק אותם למיץ.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדום
כתום
תפוח
מיץ
לימון
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
יוצקים את התפוחים, קליפת התפוחים השמורה והמיץ לתנור הולנדי לא מגיב או לסיר ברזל אמייל.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
מיץ
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
5
מוסיפים את הסוכר החום, החמאה, הקינמון והפלפל אנגלי ומכסים את הסיר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמון
חמאה
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
אופים 1 1/2 שעות, או עד שכל התפוחים רכים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
הסר וזורק את קליפת התפוח האדומה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדום
8
מערבבים עם מטרפה עד לקבלת תערובת חלקה, ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.