רפרפת קלמנטינה
קלמנטינה פודינג נטול גלוטן, וlacto אובו צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בסביבה 25 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו גלגליות סוכר, חלב, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: עוגת קלמנטיין, Clafoutis קלמנטיין, ו Clementine Bitters.
הוראות
מכניסים את הקרם והחלב למחבת גדולה ומביאים בעדינות אל מתחת לנקודת הרתיחה. בינתיים, בקערה גדולה, לטאטא יחד את החלמונים, קורנפלור, סוכר, גרידת קלמנטיין ומיץ. בהדרגה לשפוך על תערובת חלב חם, לטאטא את תערובת הסוכר כל הזמן.
מחק את הסיר ושפוך את תערובת הפודינג בחזרה לתוכו.
חום בעדינות, ערבוב עם כף עץ, עד פודינג מעובה, ציפוי הכף. לאכול חם או קר.