קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

רפש כתום

רפש כתום
עם כפית ציון 43%, המנה הזו מוצקה. כתום-מנטה, רפש כתום-אננס, ו כתום קרם כתום דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בבלנדר שלבו את המים, תרכיז מיץ התפוזים, היוגורט, הסוכר, החלב והווניל; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. בזמן העיבוד מוסיפים כמה קוביות קרח בכל פעם עד שהתערובת משיגה עובי רצוי.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזיםתרכיז מיץ תפוזים
קוביות קרחקוביות קרח
ונילוניל
יוגורטיוגורט
סוכרסוכר
מיםמים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
2
יוצקים לכוסות צוננות; מגישים מיד.

ציוד

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לרפש. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.