רצועות העוף של הדוד ביל
רצועות העוף של הדוד ביל יכולות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 318 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, אבקת שום, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו רצועות הקישואים המטוגנות בשמן עמוק של הדוד ביל, העוף של הדוד ביל צלוי על אשפתות., ו עוף טנדורי ברביקיו של הדוד ביל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
הסר את כל השומן מן חזה עוף לחתוך 1 אינץ 'על ידי 4 רצועות אינץ'. בקערה, לטאטא יחד את הביצים ואת חלב חמאה. בשקית פלסטיק resealable לערבב יחד את פירורי הלחם, גבינה מגוררת, אבקת שום, מלח, פלפל ועשב שמיר.
טובלים כל רצועות עוף לתוך תערובת חלב חמאה, ולאחר מכן לתוך תערובת פירור לחם (על 4 רצועות בכל פעם), וזורקים היטב את המעיל.
מניחים רצועות בשכבה אחת בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' וטפטוף עם חמאה/מרגרינה מומסת.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות או עד חום זהוב, הופך פעם אחת לאחר כ 8 דקות של זמן אפייה.