רצועות עוף גביני
רצועות עוף גביני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא קרקרים בטעם גבינה, ביצה, גבינת צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: גבינה אפוי רצועות עוף שום # SundaySupper, רצועות בייקון גביני, ו רצועות פילה גבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 400°. תרסיס ג 'לי רול פאן, 15 1/2x10 1/2x1 אינץ', עם ספריי בישול.
חותכים עוף לאורכו לרצועות 1/2 אינץ'.
מערבבים קרקרים כתושים וגבינה בשקית פלסטיק גדולה resealable. מקציפים ביצה בקערה גדולה; מוסיפים רצועות עוף לביצה וזורקים למעיל.
הסר עוף מביצה, המאפשר עודף לטפטף; מניחים עוף בשקית של תערובת קרקר. חותם תיק ולנער מעיל באופן שווה עם תערובת קרקר.
מניחים רצועות עוף בשכבה אחת במחבת.
אופים חשפו 10 עד 12 דקות או עד שכבר לא ורוד במרכז.