קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

שאבו שאבו

שאבו שאבו
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 88% המנה הזו מעולה. Rei-Shabu - חזיר קר Shabu Shabu, בשר שאבו-שאבו, ו סלט שאבו שאבו דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
שמים את המים במחבת ומוסיפים את האצות היבשות. מבשלים מעל חום בינוני במשך כ 10 דקות. תוציא את הקומבו כשהמים יתחילו לרתוח. כדי לשפר את הטעם אתה יכול להוסיף כמה פתיתי בוניטו יבשים 5 דקות לפני נטילת קומבו החוצה. חשוב לא לתת למים ולקומבו לרתוח. מסננים את המרק, משליכים את פתיתי קומבו ובוניטו.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים את הבשר בין 2 גיליונות של הסרט נצמד bash עם החלק האחורי של סכין עד שהוא דק מאוד. חותכים את הבשר לרצועות דקות ומניחים על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
3
להביא את המרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את פטריות שיטאקה, ואחריו פטריות enoki, ואז טופו ולבסוף את גרגיר הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
5
מגישים מחבת זו של מרק רותח ליד השולחן מיד ולקבל את האורחים שלך לבשל את הבשר שלהם על ידי טבילה אותו במרק עם מקלות אכילה.
מרכיבים שתצטרך
6
תן לכל אורח קערת אורז וקערה למרק שלהם, ומנה קטנה של רוטב ponzu טבילה. אל תשכח את הסאקי או הבירה היפנית.
מרכיבים שתצטרך