שאבו שאבו
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 88% המנה הזו מעולה. Rei-Shabu - חזיר קר Shabu Shabu, בשר שאבו-שאבו, ו סלט שאבו שאבו דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שמים את המים במחבת ומוסיפים את האצות היבשות. מבשלים מעל חום בינוני במשך כ 10 דקות. תוציא את הקומבו כשהמים יתחילו לרתוח. כדי לשפר את הטעם אתה יכול להוסיף כמה פתיתי בוניטו יבשים 5 דקות לפני נטילת קומבו החוצה. חשוב לא לתת למים ולקומבו לרתוח. מסננים את המרק, משליכים את פתיתי קומבו ובוניטו.
מניחים את הבשר בין 2 גיליונות של הסרט נצמד bash עם החלק האחורי של סכין עד שהוא דק מאוד. חותכים את הבשר לרצועות דקות ומניחים על צלחת הגשה.
מוסיף את פטריות שיטאקה, ואחריו פטריות enoki, ואז טופו ולבסוף את גרגיר הנחלים.
מגישים מחבת זו של מרק רותח ליד השולחן מיד ולקבל את האורחים שלך לבשל את הבשר שלהם על ידי טבילה אותו במרק עם מקלות אכילה.
תן לכל אורח קערת אורז וקערה למרק שלהם, ומנה קטנה של רוטב ponzu טבילה. אל תשכח את הסאקי או הבירה היפנית.