שאור, פטריות בר, ורוטב בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 503 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה, מלח ופלפל, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מתכונים דומים: שאור, פטריות בר, ורוטב בייקון, פטריות בר-רוטב שמנת חמוצה בייקון, ו כרוב וסלט אשכוליות עם בייקון חם-רוטב פטריות בר.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מורחים את הלחם על תבנית אפייה גדולה (או 2 דפי אפייה קטנים יותר) בשכבה זוגית ואופים, ערבוב כמה פעמים, עד חום זהוב קל, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר ולתת מגניב. לאחר התקרר, לשים את הקוביות לתוך קערה גדולה מאוד.
שלב את הפטריות בתבנית אפייה גדולה או תבנית אפייה, לזרוק עם 3 כפות של השמן, ומתבלים עם מלח ופלפל. צולים בתנור, ערבוב כמה פעמים, עד חום רך וזהוב, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בעוד הפטריות נצלות, מחממים את שארית 1 כף שמן הקנולה במחבת סאוט גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיף את הבייקון ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב והשומן שניתנו, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
9
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
10
הסר את כל אבל 2 כפות של השומן שניתנו במחבת ה-saute ומניח בחזרה על התנור על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
12
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
13
מוסיפים 3 כוסות של המניה ואת עשבי תיבול, מתבלים עם מלח ופלפל, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
14
מוסיפים את הפטריות ללחם, ולאחר מכן מוסיפים את תערובת הבצל / מלאי, ביצה, מלח ופלפל, ומערבבים בעדינות עד לשלב. ההלבשה צריכה להיות רטובה מאוד, להוסיף מלאי יותר לפי הצורך. לגרד את התערובת לתוך חמאה 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ זכוכית תבנית אפייה. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/2 כוסות בירה
טורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
15
הסר את נייר הכסף, ולהמשיך לאפות עד העליון הוא חום זהוב, על 30 עד 40 דקות יותר.