קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

שאלוט המטוגנים של צ'ארלס פאן

שאלוט המטוגנים של צ'ארלס פאן
שאלוט המטוגן של צ'ארלס פאן דורש סביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 103 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. מתכונים דומים: סלט פפאיה ירוק של צ'ארלס Phan עם Rau רם, בוטנים, בצלצלים פריכים, רוטב הדגים בטעם צ'ארלס פאן, ו צ'ארלס Phan' S Lemongrass נזיד בשר.

הוראות

1
בסיר קטן, מחממים את השמן מעל בינוני גבוה עד שהוא רושם 275 מעלות על מדחום ומטגנים עמוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד חום זהוב בהיר, על 8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את בצלצלי שאלוט לצלחת נייר מצופה מגבת כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
הגבירו את החום לגובה והניחו מסננת עדינה על קערה חסינת חום. כאשר השמן רושם 350 מעלות על מדחום מטגן עמוק, להוסיף את שאלוט מטוגנים פעם לבשל רק עד שהם פריכים ושחומים היטב, על 1-2 שניות, צופה בזהירות כך שאלוט לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מיד לשפוך את השמן ואת שאלוט דרך המסננת כדי לעצור את הבישול. לאחר מכן להעביר את שאלוט צלחת נייר מצופה מגבת לנקז. שמור את השמן לשימוש נוסף. שאלוט ישמור, מאוחסן במיכל אטום, במשך 1 יום, אבל הם הטובים ביותר ביום שהם עשויים.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף