שאלוט המטוגנים של צ'ארלס פאן
שאלוט המטוגן של צ'ארלס פאן דורש סביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 103 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. מתכונים דומים: סלט פפאיה ירוק של צ'ארלס Phan עם Rau רם, בוטנים, בצלצלים פריכים, רוטב הדגים בטעם צ'ארלס פאן, ו צ'ארלס Phan' S Lemongrass נזיד בשר.
הוראות
בסיר קטן, מחממים את השמן מעל בינוני גבוה עד שהוא רושם 275 מעלות על מדחום ומטגנים עמוק.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד חום זהוב בהיר, על 8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את בצלצלי שאלוט לצלחת נייר מצופה מגבת כדי לנקז.
הגבירו את החום לגובה והניחו מסננת עדינה על קערה חסינת חום. כאשר השמן רושם 350 מעלות על מדחום מטגן עמוק, להוסיף את שאלוט מטוגנים פעם לבשל רק עד שהם פריכים ושחומים היטב, על 1-2 שניות, צופה בזהירות כך שאלוט לא לשרוף.
מיד לשפוך את השמן ואת שאלוט דרך המסננת כדי לעצור את הבישול. לאחר מכן להעביר את שאלוט צלחת נייר מצופה מגבת לנקז. שמור את השמן לשימוש נוסף. שאלוט ישמור, מאוחסן במיכל אטום, במשך 1 יום, אבל הם הטובים ביותר ביום שהם עשויים.