שאלוט-טימין הולנדז
Shallot-טימין Hollandaise הוא צמחוני רוטב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 353 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, מלח, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טימין, שאלוט, ומרינדה לימון, הודו צלוי עם חמאת שאלוט ורוטב טימין, ו שאלוט וטורקיה צלויה מרווה עם רוטב שאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
הוסף שאלוט, ומבשל 2 דקות או רק עד מכרז. מערבבים טימין וקמח.
מוסיפים יין, ומבשלים עד מעט מעובה.
מניחים חלמונים בחלק העליון של דוד כפול. לאט לאט לטאטא בחמאה ובשאלוט.
מניחים את התערובת על מים רותחים בקושי.
להקציף כל הזמן עד החלמונים מעובים, על 2 עד 4 דקות. (אל תתנו החלמונים לקבל חם מדי, או התערובת תערבב.) מערבבים במלח.
מניחים רוטב בקערה של מים חמים עד ההגשה. אם התערובת מתעבה, רזה עם כמות קטנה של מים.