שאריות חג ההודיה ממולא פגזים
שאריות חג ההודיה ממולאים פגזים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. אם יש לכם גבינת שמנת, מלית, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכונים דומים: שאריות חג ההודיה ממולא פגזים, חג ההודיה ממולאים פגזים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בפסטה המעטפת, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 13 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מניחים טורקיה ומילוי במעבד מזון, ואת הדופק עד הקרקע דק בשילוב.
מניחים את טורקיה הקרקע תערובת מלית בקערה של מערבל דוכן יחד עם גבינת שמנת, גבינת פרמזן, מיונז, ו 2 כוסות של מוצרלה.
מערבבים עם חיבור ההנעה על בינוני נמוך עד מעורבב היטב.
מורחים 1/2 כוס רוטב על החלק התחתון של המנה מוכנה. ממלאים את פגזי הפסטה המבושלים מראש עם תערובת טורקיה ומניחים בצלחת בשורות הדוקות. למעלה עם הרוטב שנותר ואת 2 כוסות גבינת מוצרלה הנותרים.
אופים, מכוסה, במשך 45 דקות. לחשוף ולבשל במשך 10 דקות נוספות עד העליון הוא השחמה תוסס. אפשר להתקרר במשך 5 דקות לפני ההגשה.