שאריות טורקיה טטרציני
ניתן להכין את שאריות המתכון טורקיה טטרציני בערך 50 דקות. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. אם יש לכם גבינת פרמזן, ספגטי, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אנשים רבים מאוד אהבו את המנה האמריקאית הזו. 711 אדם התרשמו מתכון זה. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 81%. שאריות טורקיה טטרציני, שאריות בצל צרפתי אופים טורקיה / טוב לבשל שאריות, ו שאריות פשוטות של מרק אטריות הודו ועוד 7 שאריות מרק הודו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה.
מסננים ומניחים בתוך 11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה. למעלה עם הודו; מניחים בצד.
במחבת גדולה הקפיצו את הפטריות והבצל בחמאה עד שהם רכים.
מקציפים פנימה את המרק, החלב, תיבול העופות והחרדל עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה גבינת צ ' דר; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהגבינה נמסה.
מפזרים גבינת מוצרלה ופרמזן (המנה תהיה מלאה).
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד לחימום.