שאריות טמלה טורקיה
שאריות של טמלה הודו ואינו מכיל גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. גשו לסופר וקנו את מאסה הרינה, אבקת צ'ילי, שמן תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שאריות בצל צרפתי טורקיה אופים / טבח טוב שאריות # 36, פשוט שאריות מרק אטריות הודו & 7 יותר שאריות מרק טורקיה s, ו שאריות הודו? נסו את זה הודו קל חריף צ'ילי שעועית פינטו (מתכונים דומים).
הוראות
משרים קליפות תירס בקערה של מים חמים עד מתרכך, על 1 שעה; לנקז.
מערבבים מאסה, 1 כף פפריקה, 1 כף אבקת צ ' ילי, אבקת שום, 1 כפית כמון, ו 1 כפית מלח יחד בקערה. מערבבים שמן תירס לתוך תערובת מאסה. למדוד 1/2 מרק טורקיה כוס ולהניח בצד.
מוסיפים את המרק שנותר, 1 כוס בכל פעם, לתערובת מסה עד שהבצק חלק ועקביות של חמאת בוטנים עבה.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני; בצל חתוך ושום עד מרכך שקוף, 5 עד 10 דקות.
הסר מחבת מחום ולהוסיף טורקיה, 1 כפית פפריקה, אורגנו, 1 כפית כמון, 1 כפית אבקת צ ' ילי, 1 כפית מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין. מערבבים שמורות 1/2 כוס מרק טורקיה לתוך מילוי עד לחלח.
כפית 1 כף גדושה בצק במרכז כל קליפת תירס. מילוי עליון עם 1 כף גדושה מילוי.
מגלגלים קליפות סביב בצק וממלאים, תוחבים את תחתית קליפה לתוך tamale. לקשור רצועת קליפת תירס או מחרוזת סביב כל tamale כדי לאבטח.
מניחים להכניס ספינת קיטור לסיר ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית של ספינת הקיטור. מביאים מים לרתיחה. לעמוד tamales זקוף באוניית קיטור, כיסוי, ואדים עד מבושל דרך, על 1 שעה.