שאריות רסק תפוחים? הפוך סורבה עשר דקות
אם יש לכם רסק תפוחים, אגוז מוסקט, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. נסו 30 דקות שאריות מחבת אנצ'ילדה בטטה וטורקיה, שתי דקות שוקולד מריר דובדבן סורבה, ו איך להכין רסק תפוחים בסיר לחץ (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את כל החומרים יחד בקערת ערבוב עד הסוכר הוא מומס לחלוטין. אם רסק תפוחים הוא לא קר, תערובת צינה במשך שלוש עד ארבע שעות במקרר.
העברת תערובת למכונת גלידה ולחבוץ על פי הוראות היצרן. כאשר רק עושה 1 ליטר, סורבה יהיה נטישה בכ 10 דקות. קבוצות גדולות יותר יארכו מעט יותר.