קושיקל
מוכן ב12 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

שאריות רסק תפוחים? הפוך סורבה עשר דקות

שאריות רסק תפוחים? הפוך סורבה עשר דקות
אם יש לכם רסק תפוחים, אגוז מוסקט, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. נסו 30 דקות שאריות מחבת אנצ'ילדה בטטה וטורקיה, שתי דקות שוקולד מריר דובדבן סורבה, ו איך להכין רסק תפוחים בסיר לחץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את כל החומרים יחד בקערת ערבוב עד הסוכר הוא מומס לחלוטין. אם רסק תפוחים הוא לא קר, תערובת צינה במשך שלוש עד ארבע שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
העברת תערובת למכונת גלידה ולחבוץ על פי הוראות היצרן. כאשר רק עושה 1 ליטר, סורבה יהיה נטישה בכ 10 דקות. קבוצות גדולות יותר יארכו מעט יותר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
סורבהסורבה
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה