שבבי כרוב ברביקיו
שבבי כרוב ברביקיו עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 76 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך מלח, פפריקה, חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. מתכונים דומים: הכל כרוב שבבי, שבבי כרוב, ו שבבי כרוב.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור 275 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
הסר את הגבעול העבה מן כרוב ולהשליך. לקרוע את עלי הכרוב לחתיכות בגודל ביס.
להניח את כרוב על גיליון אפייה מוכן לרסס באופן שווה עם ספריי בישול.
אופים עד פריך משחימים על הקצוות, זורק את כרוב באמצע, 18 עד 20 דקות.
מפזרים את הכרוב עם תיבול ומגישים ברביקיו.
מערבבים את הפפריקה, אנצ 'ו צ' ילה, סוכר, אבקת שום, מלח וחרדל יבש בקערה קטנה.