שבבי כרוב סויה ושומשום
שבבי כרוב סויה ושומשום נטול גלוטן,, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 19 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. אם יש לכם רוטב סויה, שמן זית, שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. וזה מרהיב. מתכונים דומים: רוטב סויה-שומשום, אספרגוס שומשום ברוטב איולי סויה ושום, ו שבבי כרוב.
הוראות
לשטוף כרוב ביסודיות כתם יבש עם מגבת מטבח. לקרוע עלים מצלעות; להשליך צלעות. לקרוע עלים לתוך 4-in. חלקים.
יוצקים שמן ורוטב סויה לקערה גדולה, מוסיפים כרוב, וזורקים למעיל באופן שווה.
סידור עלים בשכבה אחת על 2 גליונות אפייה מעוטרים.
אופים, החלפת עמדות פאן לאחר 13 דקות.
מפזרים זרעי שומשום ואופים עד העלים הם פריך אבל לא השחמה, 5 עד 7 דקות יותר.
* אתה יכול להשתמש בקבוצות גדולות יותר ,אבל תצטרך יותר שמן ותבלינים ואולי מחבת שלישית.