שבע שכבות קטיפה-פירור ברים
שבע שכבות קטיפה-פירור ברים נטול גלוטן, מתאבנים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. מתאים ל-18 מנות. לך לחנות ותביא פקאן, שבבי ריבת חלב, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו אדום קטיפה 7 שכבות ברים, עוגת פירורי קטיפה, ו מאפינס פירורי קטיפה אדומים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. גריז 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית, או קו עם נייר קלף בישול.
בקערה גדולה, להכות תערובת ביסקוויק, סוכר, חלב, חמאה מומסת, וניל וביצה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, קערת גירוד כל הזמן. הכה במהירות בינונית 4 דקות, גירוד קערה מדי פעם. מקפלים ב 1/2 עד 3/4 כוס שוקולד צ ' יפס.
מורחים קוקוס על החלק העליון בשכבה זוגית. השכבה הבאה 1 כוס שוקולד צ ' יפס ואת שבבי חמאה. טפטוף שווה חלב מרוכז על כל החלק העליון.
מפזרים אגוזי פקאן קצוצים ואגוזים.
אופים 10 עד 15 דקות יותר או עד העליון הוא חום זהוב. מגניב בטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות לפני חיתוך לתוך הסורגים. הסורגים חייבים להיות מקוררים לפני שאתה חותך אותם, או תקבל בלגן דביק.