שוגר ריי הגוף לפוצץ צלעות נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 3112 קלוריות, 117 גרם חלבון, ו 97 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %71 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לכו לחנות ואספו אבקת שום, סוכר חום, פפריקה ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בערך 11 שעה ו 50 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 79%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: וניל סוכר גוף לשפשף, קפה ושפשוף גוף סוכר לבנדר, ו קינקי לפוצץ פופ מרטיני.
הוראות
1
שלב את כל המרכיבים לשפשוף היבש בקערת ערבוב קטנה. משפשפים את הצלעות בעזרת השפשוף היבש. עוטפים בניילון נצמד ומניחים למרינדה במקרר למשך 8 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות
עוטף
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערת ערבוב
2
מחממים תנור ל 275 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מניחים צלעות על תבנית גדולה מרופדת בנייר אלומיניום. מכסים היטב בנייר כסף ומניחים במדף האמצעי של התנור.
מרכיבים שתצטרך
צלעות
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תבנית אפייה
תנור
4
בואו לצלות במשך 2 1/2 שעות.
5
מוסיפים את כל החומרים לסיר בינוני. מביאים לרתיחה ואז מצמצמים לרתיחה נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מניחים להתבשל במשך 25 דקות, על אש נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם.
7
מחממים גריל לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גריל
8
מוציאים צלעות מהתנור ומניחים על הגריל לסיום. מבשלים עוד 20 דקות, הופכים ומתבלים ברוטב.