שום אלפרדו Tilapia
המתכון שום אלפרדו אמנון יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 418 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב אלפרדו, חמאה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. . מתכונים דומים: שום אלפרדו Tilapia, שרימפס אלפרדו אמנון, ו אמנון צלוי עם שום.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מברישים את פילה אמנון בשמן משני הצדדים, מתבלים עם תיבול קריאולי לפי הטעם, ואז מניחים לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהבשר אינו שקוף יותר, ואת פתיתי הדגים בקלות עם מזלג, על 10 דקות.
בינתיים, להמיס את החמאה בסיר קטן על אש בינונית. מערבבים את השום, ומבשלים עד השום התרכך ואת הארומה התרכך, על 2 דקות. מערבבים ברוטב אלפרדו ומביאים לרתיחה. הפחיתו את החום לנמוך, והישארו חמים עד שהדגים יהיו מוכנים.
יוצקים את הרוטב על הדגים כדי לשרת.
מפזרים עם תיבול קריאולי נוסף אם תרצה בכך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.