שום אפוי בתנור וצ'יפס פרמזן
שום אפוי בתנור וצ'יפס פרמזן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה russet, שום, טימין הקרקע, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו שום אפוי בתנור וצ'יפס פרמזן, צ'יפס בתנור שום עם איולי שום פרמזן, ו צ'יפס בתנור שום פרמזן אורגנו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מניחים את תפוחי האדמה בקערת ערבוב וטפטוף עם שמן זית. מתבלים בשום, קורנית, ו 1/4 כפית מלח מתובל. לזרוק עד מצופה באופן שווה. הרימו את הצ ' יפס מהקערה והתפשטו על תבנית אפייה לא דביקה בשכבה אחת. שמור את השמן שנותר בקערה.
אופים בתנור שחומם מראש 30 דקות, מרפרף את הצ ' יפס באמצע האפייה. להחזיר את הצ ' יפס לקערה עם שמן זית, מפזרים 1/2 כוס גבינת פרמזן ופטרוזיליה. לזרוק למעיל, ואז להפיץ שוב על תבנית האפייה. חזור לתנור ואפה עד שגבינת הפרמזן תימס, כ-10 דקות.
מפזרים את הצ ' יפס עם 1/4 הנותרים גבינת פרמזן כוס ו 1/4 כפית מלח מתובל לשרת.