שום ועשב בגריל צ'יפס בטטה
צ'יפס בטטה בגריל שום ועשב עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 221 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו בטטות, מלח, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו צ'יפס בטטה אפוי שום ועשב, צ'יפס בטטה עם רוטב עשבי שום, ו צ'יפס בטטה שומשום שום בגריל עם מטבל קארי יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים קרים, מוסיפים 2 כפות מלח ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, אבל עדיין המשרד, על 15 דקות.
בעוד תפוחי האדמה מתקררים, מחממים 2 כפות שמן במחבת קטנה על הסורגים של הגריל.
מוסיף את השום, קורנית פתיתי צ ' ילי ומבשלים עד השום הוא רק רך, על 45 שניות.
חותכים כל תפוח אדמה בחצי אורך ולאחר מכן לחתוך כל חצי לתוך 3 או 4 טריזים, בהתאם לגודל.
מברשת את הפרוסות עם 3 כפות הנותרים של שמן העונה עם מלח. גריל עד חום זהוב קל ופשוט מבושל דרך, על 6 דקות.
הסר מגש ומיד לזרוק עם תערובת שום ופטרוזיליה קצוצה.