קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

שום מתוק קלוי וריזוטו טימין עם שקדים קלויים ופירורי לחם

שום מתוק קלוי וריזוטו טימין עם שקדים קלויים ופירורי לחם
קלוי שום מתוק קורנית ריזוטו עם שקדים קלויים פירורי לחם דורש בערך 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 717 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן למנה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו שמן זית, פרמזן, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: אספרגוס קלוי עם פירורי לחם שום חמאה ושקדים קלויים, Spaghettini עם עגבניות קלויות, בזיליקום טרי ופירורי לחם שום קלויים, ו כרובית שום קלויה מעושנת "אורז" עם שקדים קלויים.

הוראות

1
לריזוטו הבסיסי: מחממים את התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). צולים את כל ראשי השום על צלחת בתנור עד רך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
תחמם את המניה. במחבת נפרדת מחממים את שמן הזית, מוסיפים את הבצלים או הבצלים, השום והסלרי ומטגנים לאט במשך כ 4 דקות. כאשר הירקות התרככו, מוסיפים את האורז ומגבירים את החום.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
שמן זיתשמן זית
שאלותשאלות
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
מלאימלאי
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
שלב 2: האורז יתחיל עכשיו לטגן, אז להמשיך לערבב אותו. לאחר דקה זה ייראה מעט שקוף.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
3
מוסיפים את ורמוט או יין ולהמשיך לערבב, זה יהיה ריח פנטסטי. כל טעמי אלכוהול קשים יתאדו וישאירו את האורז עם תמצית טעימה.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
אלכוהולאלכוהול
אורזאורז
ייןיין
4
שלב 3: לאחר ורמוט או יין יש מבושל לתוך האורז, להוסיף מצקת הראשונה שלך של מלאי חם קמצוץ טוב של מלח. להפריד את שיני השום הקלוי ולסחוט את הקרביים המתוקים לתוך הריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
שום קלוישום קלוי
ורמוטורמוט
ציפורןציפורן
מלאימלאי
אורזאורז
מלחמלח
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
5
מוסיפים את הקורנית והפלפל השחור לריזוטו. להנמיך את החום כדי רתיחה גבוהה, כך שהאורז לא לבשל מהר מדי מבחוץ. תמשיך להוסיף מצקות של מלאי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
מלאימלאי
טימיןטימין
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
1
הסר מהחום ולהוסיף את החמאה ופרמזן. מערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
חמאהחמאה
2
מניחים מכסה על המחבת ומאפשרים לשבת במשך 2 עד 3 דקות. זהו החלק החשוב ביותר של ביצוע ריזוטו, כמו זה כאשר הוא הופך להיות קרמי שערורייתי ו oozy כמו שזה צריך להיות. לאכול בהקדם האפשרי בעוד ריזוטו שומרת על המרקם המושלם שלה. במחבת טוסט את השקדים ופירורי לחם בקצת שמן זית עד פריך וזהב. מתבלים במעט מלח. הגדר לצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
שמן זיתשמן זית
שקדיםשקדים
טוסטטוסט
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מגישים את הריזוטו עם שקדים קלויים ופירורי לחם מפוזרים על גבי. מקסים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
שקדיםשקדים