שום מתוק קלוי וריזוטו טימין עם שקדים קלויים ופירורי לחם
קלוי שום מתוק קורנית ריזוטו עם שקדים קלויים פירורי לחם דורש בערך 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 717 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן למנה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו שמן זית, פרמזן, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: אספרגוס קלוי עם פירורי לחם שום חמאה ושקדים קלויים, Spaghettini עם עגבניות קלויות, בזיליקום טרי ופירורי לחם שום קלויים, ו כרובית שום קלויה מעושנת "אורז" עם שקדים קלויים.
הוראות
1
לריזוטו הבסיסי: מחממים את התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). צולים את כל ראשי השום על צלחת בתנור עד רך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
תחמם את המניה. במחבת נפרדת מחממים את שמן הזית, מוסיפים את הבצלים או הבצלים, השום והסלרי ומטגנים לאט במשך כ 4 דקות. כאשר הירקות התרככו, מוסיפים את האורז ומגבירים את החום.
מרכיבים שתצטרך
ירק
שמן זית
שאלות
סלרי
שום
בצל
מלאי
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
שלב 2: האורז יתחיל עכשיו לטגן, אז להמשיך לערבב אותו. לאחר דקה זה ייראה מעט שקוף.
מרכיבים שתצטרך
אורז
3
מוסיפים את ורמוט או יין ולהמשיך לערבב, זה יהיה ריח פנטסטי. כל טעמי אלכוהול קשים יתאדו וישאירו את האורז עם תמצית טעימה.
מרכיבים שתצטרך
ורמוט
אלכוהול
אורז
יין
4
שלב 3: לאחר ורמוט או יין יש מבושל לתוך האורז, להוסיף מצקת הראשונה שלך של מלאי חם קמצוץ טוב של מלח. להפריד את שיני השום הקלוי ולסחוט את הקרביים המתוקים לתוך הריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
שום קלוי
ורמוט
ציפורן
מלאי
אורז
מלח
יין
ציוד שתשתמש בו
מצקת
5
מוסיפים את הקורנית והפלפל השחור לריזוטו. להנמיך את החום כדי רתיחה גבוהה, כך שהאורז לא לבשל מהר מדי מבחוץ. תמשיך להוסיף מצקות של מלאי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
מלאי
טימין
אורז
ציוד שתשתמש בו
מצקת
1
הסר מהחום ולהוסיף את החמאה ופרמזן. מערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
חמאה
2
מניחים מכסה על המחבת ומאפשרים לשבת במשך 2 עד 3 דקות. זהו החלק החשוב ביותר של ביצוע ריזוטו, כמו זה כאשר הוא הופך להיות קרמי שערורייתי ו oozy כמו שזה צריך להיות. לאכול בהקדם האפשרי בעוד ריזוטו שומרת על המרקם המושלם שלה. במחבת טוסט את השקדים ופירורי לחם בקצת שמן זית עד פריך וזהב. מתבלים במעט מלח. הגדר לצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
שמן זית
שקדים
טוסט
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מגישים את הריזוטו עם שקדים קלויים ופירורי לחם מפוזרים על גבי. מקסים.