שום ניפץ תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שום ניפץ תפוחי אדמה. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1020 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עירית, נורה שום, עלי אורגנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 23 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו תפוחי אדמה מרוסקים עם שמן שום, תפוחי אדמה מרוסקים בשום, ו תפוחי אדמה מרוסקים בשום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-375F, חודרים תפוחי אדמה במזלג כדי לאפשר לאדים להימלט.
חותכים פרוסות 1/4 אינץ ' מהחלק העליון של נורת שום לחשוף שיני. בזהירות להסיר את רוב העור דמוי נייר, להשאיר את הנורה שלמה וציפורן unpeeled. לעטוף שום בנייר אלומיניום.
אופים תפוחי אדמה ושום על 1 שעה או עד תפוחי אדמה במכרז.
שמן חום ואורגנו מעל חום בינוני 2 עד 3 דקות או עד אורגנו הוא ריחני; להסיר מהחום.
חותכים תפוחי אדמה לשניים; בזהירות כפית תפוחי אדמה לתוך קערה גדולה. שמור עורות לשימוש אחר או להשליך. שיני שום נפרדות ולחץ מעט על שיני השום כדי לסחוט שום החוצה לתפוחי אדמה; להשליך את העור.
מוסיפים תערובת שמן ומלח לתפוחי אדמה.
מחית תפוחי אדמה עד שלא יישארו גושים. הכה בחלב בכמויות קטנות (כמות החלב הדרושה כדי להפוך את תפוחי האדמה חלקה ורך תלוי סוג של תפוחי אדמה). הכו במרץ עד שתפוחי האדמה קלים ורכים. מערבבים בעירית.