שום צלוי-מטבל אסיאגו עם קרקרים תוצרת בית
רוטב שום קלוי-Asiago עם קרקרים תוצרת בית עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 453 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. גשו לסופר וקנו ביצה, גבינת asiago, שמרים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו שום צלוי-מטבל אסיאגו עם קרקרים תוצרת בית, שום קלוי-מטבל אסיאגו עם קרקרים גבינה, ו מרק שום צלוי עם Asiago Crostini (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטבילה: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את נורות השום בתנור וצולים עד רך כאשר סחוט, על 30 דקות; תן מגניב במשך 10 דקות.
חותכים את צמרות שום ולסחוט את שיני קלוי מתוך העור.
מניחים את השום הקלוי במעבד מזון עם הגבינה ומתבלים במלח. עם המכונה רסס בשמן זית. לטעום ולוודא שזה טעים; מחדש עונה במידת הצורך.
עבור הקרקרים: בקערה קטנה לשלב את Asiago ו קאיין.
הפעל את הבצק Calzone דרך רולר פסטה, התאמת ההגדרה דק עד הבצק מקבל דק מאוד, על 1/8 אינץ ' עבה. אבק את הבצק בקלילות עם קמח במהלך התהליך אם הבצק דביק.
מברישים את הבצק עם שטיפת הביצים ומפזרים בנדיבות עם תערובת אסיאגו-קאיין. באמצעות גלגל פיצה, לחתוך את הבצק לרוחב למשולשים.
מניחים את משולשי הבצק על מגש ואופים עד חום בהיר, 10 עד 12 דקות.
בואו מגניב במשך 3 עד 4 דקות על המגש לפני הסרת.
לאכול מיד או לאחסן במיכל אטום.
בקערה קטנה, לשלב את השמרים וסוכר ולהקציף יחד עם מים חמים.
בואו לשבת במשך 15 דקות; כאשר המים נראים מקציפים ומריח מאוד שמרים, זה מוכן.
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף וו הבצק, להוסיף את הקמחים ומלח.
יוצקים בתערובת שמרים-מים ושמן זית.
מערבבים לשלב במהירות בינונית. כאשר כדור בצק נוצר, להמשיך ללוש עד הבצק הוא חזק בכלל לא דביק, 5 עד 6 דקות.
שמן קל קערה ערבוב, מניחים את הבצק בקערה ומכסים עם מגבת תה או לעטוף פלסטיק.
מניחים את הקערה במקום חם כדי לאפשר עלייה עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. אגרוף הבצק למטה ולתת לו לעלות בפעם האחרונה במשך 30 עד 40 דקות לפני השימוש.