קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

שום צלוי-מטבל אסיאגו עם קרקרים תוצרת בית

שום צלוי-מטבל אסיאגו עם קרקרים תוצרת בית
רוטב שום קלוי-Asiago עם קרקרים תוצרת בית עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 453 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. גשו לסופר וקנו ביצה, גבינת asiago, שמרים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו שום צלוי-מטבל אסיאגו עם קרקרים תוצרת בית, שום קלוי-מטבל אסיאגו עם קרקרים גבינה, ו מרק שום צלוי עם Asiago Crostini (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: רולר פסטה
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
לטבילה: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מניחים את נורות השום בתנור וצולים עד רך כאשר סחוט, על 30 דקות; תן מגניב במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
חותכים את צמרות שום ולסחוט את שיני קלוי מתוך העור.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
6
מניחים את השום הקלוי במעבד מזון עם הגבינה ומתבלים במלח. עם המכונה רסס בשמן זית. לטעום ולוודא שזה טעים; מחדש עונה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
עבור הקרקרים: בקערה קטנה לשלב את Asiago ו קאיין.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
הפעל את הבצק Calzone דרך רולר פסטה, התאמת ההגדרה דק עד הבצק מקבל דק מאוד, על 1/8 אינץ ' עבה. אבק את הבצק בקלילות עם קמח במהלך התהליך אם הבצק דביק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
9
מברישים את הבצק עם שטיפת הביצים ומפזרים בנדיבות עם תערובת אסיאגו-קאיין. באמצעות גלגל פיצה, לחתוך את הבצק לרוחב למשולשים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
10
מניחים את משולשי הבצק על מגש ואופים עד חום בהיר, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
בואו מגניב במשך 3 עד 4 דקות על המגש לפני הסרת.
12
לאכול מיד או לאחסן במיכל אטום.
13
בקערה קטנה, לשלב את השמרים וסוכר ולהקציף יחד עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
בואו לשבת במשך 15 דקות; כאשר המים נראים מקציפים ומריח מאוד שמרים, זה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
15
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף וו הבצק, להוסיף את הקמחים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
16
יוצקים בתערובת שמרים-מים ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
17
מערבבים לשלב במהירות בינונית. כאשר כדור בצק נוצר, להמשיך ללוש עד הבצק הוא חזק בכלל לא דביק, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
18
שמן קל קערה ערבוב, מניחים את הבצק בקערה ומכסים עם מגבת תה או לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
תהתה
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
19
מניחים את הקערה במקום חם כדי לאפשר עלייה עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. אגרוף הבצק למטה ולתת לו לעלות בפעם האחרונה במשך 30 עד 40 דקות לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o