שום קלוי-מטבל אסיאגו עם קרקרים גבינה
רוטב שום קלוי-Asiago עם קרקרים גבינה יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו מלח כשר, גבינת אסיאגו, פלפל קאיין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו שום צלוי-מטבל אסיאגו עם קרקרים תוצרת בית, מרק בזיליקום עגבניות שמנת עם שום קלוי וגבינת אסיאגו, ו מרק שום צלוי עם Asiago Crostini (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרקרים: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מערבבים את asiago וקיין בקערה קטנה. אבק בצק הפיצה קלות עם קמח, ולאחר מכן להפעיל אותו דרך רולר פסטה, התאמת ההגדרה דק בכל פעם ולאבק עם יותר קמח לפי הצורך, עד בערך 1/8 אינץ ' עבה.
קלות להכות את הביצה ו 1 כף מים בקערה.
מברישים את הבצק עם שטיפת הביצים ומפזרים בנדיבות עם תערובת אסיאגו-קאיין. באמצעות גלגל פיצה, לחתוך את הבצק לרוחב למשולשים.
מניחים את משולשי הבצק על תבנית אפייה ואופים עד להזהבה, 10 עד 12 דקות.
בואו להתקרר על תבנית האפייה.
מניחים את השום בתבנית אפייה קטנה וצולים בתנור עד רך מאוד כאשר סחוט, על 40 דקות; בואו מגניב 10 דקות.
חותכים את החלק העליון של השום ולסחוט את שיני קלוי מתוך העור.
מניחים את השום הקלוי במעבד מזון, מוסיפים את אסיאגו ומתבלים במלח. עם המנוע פועל, טפטוף בשמן הזית.
טפטוף עד 1/4 כוס מים אם לטבול עבה מדי. לטעום ולוודא שזה טעים; מחדש עונה במידת הצורך.