קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות2
אירועיםסופרבול
מגזין

שום קלוי-מטבל אסיאגו עם קרקרים גבינה

שום קלוי-מטבל אסיאגו עם קרקרים גבינה
רוטב שום קלוי-Asiago עם קרקרים גבינה יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו מלח כשר, גבינת אסיאגו, פלפל קאיין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו שום צלוי-מטבל אסיאגו עם קרקרים תוצרת בית, מרק בזיליקום עגבניות שמנת עם שום קלוי וגבינת אסיאגו, ו מרק שום צלוי עם Asiago Crostini (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הקרקרים: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את asiago וקיין בקערה קטנה. אבק בצק הפיצה קלות עם קמח, ולאחר מכן להפעיל אותו דרך רולר פסטה, התאמת ההגדרה דק בכל פעם ולאבק עם יותר קמח לפי הצורך, עד בערך 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
קלות להכות את הביצה ו 1 כף מים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מברישים את הבצק עם שטיפת הביצים ומפזרים בנדיבות עם תערובת אסיאגו-קאיין. באמצעות גלגל פיצה, לחתוך את הבצק לרוחב למשולשים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
מניחים את משולשי הבצק על תבנית אפייה ואופים עד להזהבה, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בואו להתקרר על תבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
מניחים את השום בתבנית אפייה קטנה וצולים בתנור עד רך מאוד כאשר סחוט, על 40 דקות; בואו מגניב 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים את החלק העליון של השום ולסחוט את שיני קלוי מתוך העור.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מניחים את השום הקלוי במעבד מזון, מוסיפים את אסיאגו ומתבלים במלח. עם המנוע פועל, טפטוף בשמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
טפטוף עד 1/4 כוס מים אם לטבול עבה מדי. לטעום ולוודא שזה טעים; מחדש עונה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
מגישים עם הקרקרים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
6
צילום: סם קפלן