קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שום שמנת לבישול איטי ותפוחי אדמה פרמזן

שום שמנת לבישול איטי ותפוחי אדמה פרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שום שמנת לבישול איטי ותפוחי אדמה פרמזן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. אם יש לך פלפל, מים, קרם של טרטר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: תפוחי אדמה Parmesan שום בישול איטי, בישול איטי פרמזן שום עוף ותפוחי אדמה, ו שמנת שום איטי מבשל פירה תפוחי אדמה.

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב 1 כוס מים וקרם של טרטר.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים תפוחי אדמה פרוסים; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
ניקוז, השלכת מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מניחים תפוחי אדמה ב 3 עד 4 ליטר סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
5
בקערה בינונית, לשלב מרק, 1/2 כוס מים, קמח, חמאה, מלח, פלפל ואבקת שום; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים תערובת על תפוחי אדמה; מערבבים בעדינות מעיל.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
7
כיסוי; לבשל על הגדרה נמוכה במשך 5 עד 6 שעות.
8
ממש לפני ההגשה, מפזרים גבינת פרמזן מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן