שום שמנת לבישול איטי ותפוחי אדמה פרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שום שמנת לבישול איטי ותפוחי אדמה פרמזן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. אם יש לך פלפל, מים, קרם של טרטר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: תפוחי אדמה Parmesan שום בישול איטי, בישול איטי פרמזן שום עוף ותפוחי אדמה, ו שמנת שום איטי מבשל פירה תפוחי אדמה.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב 1 כוס מים וקרם של טרטר.
מוסיפים תפוחי אדמה פרוסים; לזרוק למעיל.
מניחים תפוחי אדמה ב 3 עד 4 ליטר סיר איטי.
בקערה בינונית, לשלב מרק, 1/2 כוס מים, קמח, חמאה, מלח, פלפל ואבקת שום; לערבב היטב.
יוצקים תערובת על תפוחי אדמה; מערבבים בעדינות מעיל.
כיסוי; לבשל על הגדרה נמוכה במשך 5 עד 6 שעות.
ממש לפני ההגשה, מפזרים גבינת פרמזן מלמעלה.