שומן פוקצ'ה
המתכון שומן פוקאצ'יאן מוכן בעוד כ-10 שעות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 2 קלוריות. והוא יספק כ 23 מנות. גשו לסופר וקנו שמרים, בצל ירוק, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה, מלית לחם שומן, ו פשטידת שומן פאי תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
שים 1/2 כוס המים החמים בקערת ערבוב.
מוסיפים את השמרים ו 3 כפות של הקמח ומערבבים בקצרה לערבב.
תן לתערובת לשבת עד שהיא מתחילה לבעבע, על 5 דקות.
מוסיף את כוס המים פושרים 1 הנותרים, את שאר הקמח, המלח, ואת השומן. מערבבים עד התערובת אוספת לתוך בצק רטוב, דביק.
מפזרים אותו עם כמה כפות יותר קמח ללוש אותו בקערה לרגע.
שמן קל קערה גדולה מספיק כדי להכיל את הבצק, אשר יעלה קצת לכסות את הקערה בחוזקה עם לעטוף פלסטיק לקרר לילה.
למחרת, להסיר את הבצק הלוך ושוב המקרר. בנדיבות שמן תבנית אפייה עם שומן יותר. לטפוח וללחוץ אותו לתוך תבנית האפייה, המאפשר את הבצק כדי לרכך במשך כמה דקות אם זה חזק מדי כדי להיות מתוח. מכסים את גיליון האפייה בניילון נצמד ונותנים לו לעלות במקום חם עד שהוא רך ואיזן למעלה, 1 עד 2 שעות.
מברישים את הבצק בשומן ומפזרים את הבצל הירוק והרוזמרין על גבי. לתקוע גומות על החלק העליון של פוקצ ' ה ומפזרים מלח ים גס.
אופים במשך 25 עד 30 דקות עד שהוא השחמה בשני העליון והתחתון.