שומר וריזוטו נקניקיות
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? ריזוטו שומר ונקניקיות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 657 קלוריות. אם יש לך חוטי זעפרן, ציר עוף, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: שומר וריזוטו נקניקיות, חזיר שלוש דרכים: צלעות חזיר בר, נקניקיות שומר-פונטינה, ו Chard שוויצרי עם בייקון ושומר על עוגות פולנטה, ו נקניק ושומר ראגו.
הוראות
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן זית.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים על אש גבוהה, לשבור את הבשר עם כפית, עד השחמה, על 5 דקות.
מוסיף את שומר ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך קלות השחמה, כ 8 דקות יותר. כסה וחמם.
בסיר בינוני, להביא את ציר העוף לרתיחה; להתחמם.
בסיר גדול, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד שהתרכך, כ 5 דקות.
מוסיפים את האורז ומבשלים, במשך 1 דקה ערבוב כל הזמן כדי לייפות אותו ביסודיות עם השומן. מפורר את הזעפרן לתוך היין ומוסיף אותו לאורז. מבשל, ערבוב עד היין נספג.
הוסף 1 כוס של המניה החמה ומבשל על חום מתון, תוך ערבוב כל הזמן, עד נספג כמעט. המשך להוסיף את מלאי 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן, עד שהוא נספג כמעט בין תוספות. הריזוטו נעשה כאשר האורז הוא אל דנטה מושעה ברוטב עבה, שמנת, על 20 דקות בסך הכל. מתבלים את הריזוטו במלח ופלפל. מערבבים את הנקניק והשומר יחד עם הגבינה, החמאה והפטרוזיליה.