קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות8
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוק בקר מטוגן בשום

שוק בקר מטוגן בשום
שוק בקר מטוגן בשום יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 100 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק בשר בקר, צלעות סלרי, מקשטים: עלי סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 49 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזאת די טובה. נסו שוק בקר מטוגן בשום, צלעות בקר מטוגנות, ו צלעות כבש מטוגנות שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
פט שנקס יבש ולשפשף בכל רחבי עם מלח ופלפל. לדלות נקבים בקמח, הופך למעיל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
3
חום 1 1/2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז שוקים חומים על כל הצדדים ב 3 קבוצות, הוספת 1/2 כפות שמן במידת הצורך, 5 עד 6 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
להעביר את שנקס למחבת קלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
5
מוסיפים מרק ומים למחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות חומות. שום נסטלה (הצדדים לחתוך למטה), גרידה, טימין, עלי מפרץ עם סלרי וגזר סביב שאנקס במחבת ולהוסיף תערובת מרק. מכסים את פני השטח עם גיליון נייר קלף ומכסים היטב את המחבת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
מרקמרק
טימיןטימין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבתמחבת
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
העברה לתנור ו braise עד הבשר הוא מאוד רך, 2 1/2 עד 3 שעות. לרפרף ולהשליך שומן מבישול נוזלי תערובת מגניב לחלוטין, חשוף, על 1 שעה, ואז צמרמורת, מכוסה, לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מחממים תנור ל 177° (להשאיר מתלה במצב באמצע).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
לרפרף ולהשליך כל שומן שנותר מן פני השטח של מיצי פאן לחמם תערובת שוק, מכוסה, בתנור, מפנה שאנקס פעם אחת, 1 שעה. להשליך עלה דפנה, זרעי קורנית, גרידה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי
עלי דפנהעלי דפנה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
9
מעבירים שאנקים וירקות עם שום למנה ולשמור חם, מכוסה. אם מיצי פאן למדוד יותר מ 3 כוסות, להרתיח במחבת 12 אינץ ניקה עד מופחת; אם פחות, להוסיף מים. לסחוט עיסת שום מ 1 ראש לתוך מיצי פאן, השלכת העור, ו whisk לשלב, ולאחר מכן להוסיף מיץ לימון ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
ירקירק
שוםשום
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מקציףמקציף
10
יוצקים רוטב על שוק ומגישים, יחד עם ירקות וראשי שום הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
שוםשום
רוטברוטב
1
תערובת shank מטוגן יכול להיות מקורר, מכוסה, עד 2 ימים.