שוק הנקניקיות האיטלקי קציץ בשר
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? קציץ בשר משוק הנקניקיות האיטלקי יכול להיות מתכון מעולה לנסות. מתאים ל-5 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 782 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מתכון זה של Allrecipes יש 88 אוהדים. אם יש לכם שיבולת שועל מגולגל, מים, גבינת פרובולון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 86%. מתכונים דומים: שוק הנקניקיות האיטלקי קציץ בשר, שוק הנקניקיות האיטלקי קציץ בשר, ו נקניק הודו ונקניקיות איטלקיות קציץ בשר.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. בקערה גדולה, לשלב 1/2 כוס רוטב צ ' ילי עם המים.
מוסיף את שיבולת השועל, ביצה, אבקת צ ' ילי, ווסטרשייר, ומערבבים היטב.
מוסיף את הנקניק decased ואת טורקיה הקרקע או בשר בקר.
מוסיפים את פלפל, בצל ותירס ומערבבים היטב. מחלקים את תערובת הבשר לשניים.
להניח חצי תערובת הבשר במחבת כיכר משומנת קלות 9X5x3".
יצירת הזחה רדודה בבשר המאפשר את הקצוות לעלות לאורך קצה המחבת.
שכבת פרובולון ועלי תרד על גבי הבשר לאורך המרכז, להישאר על 1/2 אינץ ' מן הקצוות. מכסים לחלוטין עם החצי השני של תערובת הבשר ויוצרים העליון כיפת איטום הקצוות.
מורחים את רוטב הצ ' ילי 1/4 כוס הנותרים על החלק העליון של כיכר ואופים עד מדחום בשר מוכנס במרכז כיכר רושמת 165 מעלות F. כ 15-20 דקות יותר. אפשר את כיכר לעמוד במשך 5-10 דקות לפני חיתוך.