קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות21
מגזין

שוק הנקניקיות האיטלקי קציץ בשר

שוק הנקניקיות האיטלקי קציץ בשר
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? קציץ בשר משוק הנקניקיות האיטלקי יכול להיות מתכון מעולה לנסות. מתאים ל-5 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 782 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מתכון זה של Allrecipes יש 88 אוהדים. אם יש לכם שיבולת שועל מגולגל, מים, גבינת פרובולון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 86%. מתכונים דומים: שוק הנקניקיות האיטלקי קציץ בשר, שוק הנקניקיות האיטלקי קציץ בשר, ו נקניק הודו ונקניקיות איטלקיות קציץ בשר.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. בקערה גדולה, לשלב 1/2 כוס רוטב צ ' ילי עם המים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צ ' ילירוטב צ ' ילי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
2
מוסיף את שיבולת השועל, ביצה, אבקת צ ' ילי, ווסטרשייר, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
שיבולת שועלשיבולת שועל
ביצהביצה
3
מוסיף את הנקניק decased ואת טורקיה הקרקע או בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחוןהודו טחון
נקניקנקניק
בקרבקר
4
מוסיפים את פלפל, בצל ותירס ומערבבים היטב. מחלקים את תערובת הבשר לשניים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
בצלבצל
תירסתירס
בשרבשר
5
להניח חצי תערובת הבשר במחבת כיכר משומנת קלות 9X5x3".
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
6
יצירת הזחה רדודה בבשר המאפשר את הקצוות לעלות לאורך קצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
שכבת פרובולון ועלי תרד על גבי הבשר לאורך המרכז, להישאר על 1/2 אינץ ' מן הקצוות. מכסים לחלוטין עם החצי השני של תערובת הבשר ויוצרים העליון כיפת איטום הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
פרובולוןפרובולון
בשרבשר
8
אופים חשפו במשך 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מורחים את רוטב הצ ' ילי 1/4 כוס הנותרים על החלק העליון של כיכר ואופים עד מדחום בשר מוכנס במרכז כיכר רושמת 165 מעלות F. כ 15-20 דקות יותר. אפשר את כיכר לעמוד במשך 5-10 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צ ' ילירוטב צ ' ילי
מורחיםמורחים
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Spalletti Chianti D. O. C. G. (). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מן הגפנים Sangioveto של האחוזה Poggio Reale, זה יין קלאסי מובנה מראה הערות של אדמה ועור על האף עם גוונים woodsy. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הגימור.