שוק טלה צלוי עם ראגו של שעועית לבנה, שעועית גרבנזו, ארטישוק, פנצ'טה ועגבניות מיובשות בתנור
שוק טלה צלוי עם ראגו של שעועית לבנה, שעועית גרבנזו, ארטישוק, פנטן ועגבניות מיובשות בתנור דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 1412 קלוריות , 119 גרם חלבון ו -62 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 69% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 4. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. אם יש לכם שוק טלה, עגבניות מיובשות בתנור, בצלי שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון סופר ספונאלי של 85% . נסו שוקי טלה עם שעועית לבנה ועגבניות מיובשות , חזה עוף צלוי עם שעועית גרבנזו, עגבניות ופפריקה , וחזה עוף צלוי עם שעועית גרבנזו, עגבניות ופפריקה (מתכונים דומים).
מניחים את הטלה על רשת בתבנית אפייה. מתבלים את הטלה במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום קצוצות דק
רגל כבש (6 עד 7 פאונד), עצמות
ציוד שתשתמש בו
רגל כבש, מעצם
4
מורחים מחצית מתערובת החרדל על פנים הטלה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס נוזל בישול שעועית לבנה
נוזל בישול שעועית לבנה
1/4 פאונד פנצ'טה, מוקפצת ז'וליאן, מוקפצים עד לפריכות
5
מגלגלים ומהדקים בחוט. צורבים את הטלה מכל הצדדים ואופים בתנור 15-20 דקות, עד להזהבה קלה. מנמיכים את האש ל-350 מעלות, מוציאים את הטלה ומפזרים את 1/2 תערובת החרדל הנותר באופן שווה מעל. מחזירים לתנור וממשיכים בצלייה עד מדיום רייר, כ-1 1/4 שעה.