שוקולד, אגוזי לוז וביסקוטי זנגביל
שוקולד, אגוזי לוז וביסקוטי זנגביל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 99 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, תמצית ונילן, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו שוקולד, אגוזי לוז וביסקוטי זנגביל, ביסקוטי תוצרת בית: ג'ינג'ר לימון, פיסטוק שוקולד, אגוזי לוז, ו ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. לנפות הראשון 5 מרכיבים לתוך קערה בינונית.
להוסיף 3 ביצים וניל; לנצח עד מעורבב. מערבבים בשוקולד צ 'יפס, אגוזים וג' ינג ' ר גבישי (הבצק יהיה מוצק). להפוך את הבצק על משטח מקומח. להתאסף לכדור. מחלקים בצק לשניים.
מגלגלים כל חצי לתוך יומן 12 אינץ ' ארוך.
העברת יומני גיליון אפייה מוכן, מרווח 3 אינץ ' זה מזה. לשטח כל אחד עד 2 1/2 אינץ ' -יומן רחב.
להקציף את הביצה הנותרת בקערה קטנה להתמזג.
מברשת בולי עץ עם קצת ביצה מוכה.
אופים יומני עד זהב המשרד לגעת, על 35 דקות. יומני מגניב על תבנית אפייה 15 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
העבר יומנים ללוח חיתוך. באמצעות סכין משונן, לחתוך בולי עץ לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ ' רחב.
מניחים פרוסות, בצד חתוך למטה, על דפי אפייה גדולים.
אופים עד המשרד, כ -15 דקות.
להעביר ביסקוטי מתלים מגניב לחלוטין.
מערבבים שוקולד לבן בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים בקושי עד נמס וחלק.
מניחים ביסקוטי על סט מדף מעל תבנית אפייה. באמצעות כפית, טפטוף נמס שוקולד לבן דקורטיבי בתבנית זיגזג על ביסקוטי.
הניחו לשוקולד לעמוד. (ניתן להכין מראש. חנות ביסקוטי במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 2 שבועות או להקפיא עד 1 חודש.)