שוקולד אגוזים טבל פירות
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגיות אגוזי לוז טבולות שוקולד, לבבות עוגיות קצרצרים טבולים בטעם שוקולד, ו שקדי אגוזים טבולים שוקולד קצרצרים (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: שיפודים 16 (4 אינץ') או קיסמים
קו גיליון אפייה עם נייר שעווה או נייר קלף. תניח בצד. באמצעות מגבות נייר, ללטף את חתיכות אננס יבש. להשחיל את שיפודים מתחיל עם חתיכת אננס, אז פרוסת בננה ולאחר מכן ענב. חזור עם הפירות הנותרים ושיפודים.
בקערה קטנה, לשלב את השמנת, שבבי שוקולד, ושמן. מניחים את הקערה על מחבת של מים רותחים ומערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה, כ -5 דקות.
שים את אגוזי לוז בקערה קטנה אחרת.
טובלים את צד 1 של הפרי המשופד לתוך תערובת השוקולד. אפשר כל שוקולד עודף לטפטף ולאחר מכן לטבול את שיפוד לתוך האגוזים הקצוצים.
מניחים את שיפודים, צד שוקולד למעלה, על המחבת מוכן. מקררים עד שהשוקולד נקבע, כ-30 עד 40 דקות.