קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

שוקולד אגוזים טבל פירות

שוקולד אגוזים טבל פירות
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגיות אגוזי לוז טבולות שוקולד, לבבות עוגיות קצרצרים טבולים בטעם שוקולד, ו שקדי אגוזים טבולים שוקולד קצרצרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: שיפודים 16 (4 אינץ') או קיסמים
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
שיפודיםשיפודים
2
קו גיליון אפייה עם נייר שעווה או נייר קלף. תניח בצד. באמצעות מגבות נייר, ללטף את חתיכות אננס יבש. להשחיל את שיפודים מתחיל עם חתיכת אננס, אז פרוסת בננה ולאחר מכן ענב. חזור עם הפירות הנותרים ושיפודים.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
בננהבננה
פירותפירות
ענביםענבים
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
שיפודיםשיפודים
3
בקערה קטנה, לשלב את השמנת, שבבי שוקולד, ושמן. מניחים את הקערה על מחבת של מים רותחים ומערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
שוקולדשוקולד
קרםקרם
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
4
שים את אגוזי לוז בקערה קטנה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
טובלים את צד 1 של הפרי המשופד לתוך תערובת השוקולד. אפשר כל שוקולד עודף לטפטף ולאחר מכן לטבול את שיפוד לתוך האגוזים הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
פירותפירות
אגוזיםאגוזים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
6
מניחים את שיפודים, צד שוקולד למעלה, על המחבת מוכן. מקררים עד שהשוקולד נקבע, כ-30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
מחבתמחבת