שוקולד אספרסו טורט עם רוטב פטל
והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ענפי נענע, שוקולד למחצה, אספרסו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טורט שוקולד פסח עם רוטב פטל, סופלה שוקולד כפול עם רוטב פטל, ו מסקרפונה טורט ברוטב אספרסו.
הוראות
חמאה וקמח מחבת עוגת גבינה 8 אינץ'.
במחבת בת 3 עד 4 ליטר מעל חום נמוך, לעתים קרובות מערבבים שוקולד, 1 1/2 כוסות חמאה, אספרסו, וסוכר 3/4 כוס רק עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה, 12 עד 15 דקות.
בקערה, מקציפים ביצים כדי להתמזג.
להקציף בתערובת שוקולד עד מעורבב היטב.
יוצקים לתוך מחבת עוגת גבינה.
אופים טורט בתנור רגיל או הסעה 350 עד שהמרכז בקושי מתנועע כאשר מחבת מטולטלת בעדינות, כ -40 דקות.
בואו להתקרר על מתלה במשך 30 דקות (מרכז torte ישקע), ואז להירגע עד קר, לפחות 1 1/2 שעות.
בינתיים, במעבד מזון או בלנדר, מערבולת 1 ליטר פטל עד חלקה. לשפשף טהור דרך מסננת בסדר לתוך קערה; להשליך זרעים. מערבבים 1/4 כוס סוכר לתוך פירה פטל; טעם, ולהוסיף סוכר יותר אם תרצה בכך.
רוטב פטל כפית שווה על צלחות. הרץ סכין בין טבעת לשפת פאן, הסר שפה.
חותכים טורט לתוך טריזים. סדר טריז על רוטב על כל צלחת. פיזור 1 כוס פטל אוכמניות על קינוחים, ומקשטים עם ענפי מנטה.
מגישים עם סקופים של סורבה לימון.
יוצקים 3/4 כוס חם (בערך 19
מים דרך 1/3 כוס קפה טחון קונוס מסנן. אם ביצוע טורט ורוטב עד 1 יום קדימה, צ ' יל אטום בנפרד.