קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד בורבון פאדג'טארט

שוקולד בורבון פאדג'טארט
טארט שוקולד בורבון פאדג'עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם חמאה, קמח, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פאדג'שוקולד בורבון עשיר, עוגת שוקולד-בורבון, ו טארט בורבון שוקולד מריר-מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הקרום: באמצעות מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לערבב את הקמח, סוכר, ומלח על מהירות בינונית במשך כ 1 דקה, עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
מוסיפים את חתיכות החמאה הקרות ומערבבים במהירות בינונית-נמוכה במשך כ -3 דקות, או עד שחתיכות החמאה הגדולות ביותר הן בגודל אפונה. עם המיקסר במהירות בינונית, מוסיפים את המים הקרים ומכים למשך 1 דקה, או עד שהבצק יוצר גושים לחים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
לגרד את הבצק ואת כל חתיכות floury הנותרים על משטח עבודה ללוש 3 עד 4 פעמים, עד שכל זה מגיע יחד לתוך בצק חלק. צורה לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד, ומקרר במשך כ 1 שעה, או עד המשרד מספיק כדי להתגלגל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
שים חתיכת נייר קלף גדולה (או שניים מודבקים יחד) על משטח עבודה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
5
שים את הבצק במרכז הנייר והחלק העליון עם גיליון שני של נייר קלף (או שניים מודבקים יחד).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
מרדדים את הבצק לתוך מעגל 14 אינץ', עוצרים מדי פעם כדי לקלף את הנייר, אבק את הבצק בקלילות עם קמח, וממקמים מחדש את הנייר כך שאתה לא מקבל שום קמטים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מגלגלים את הבצק באופן רופף סביב המערוך ומרכזים אותו על מחבת springform 10 אינץ'. פרוס את הבצק באופן שווה לתוך המחבת. בעזרת האצבעות, לחץ בעדינות על הבצק לצדדים ובתחתית המחבת. לקצץ את כל אבל 2 סנטימטרים של בצק שתלוי מעל הצדדים של המחבת. מקררים במשך 1 שעה, או עד הבצק הוא מאוד מוצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים מראש את התנור ל 191° (350°F אם משתמשים בתנור הסעה).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
קו הקרום הצונן עם חתיכת נייר גדולה ולמלא אותו עם שעועית יבשה במשקל אותו.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
אופים במשך 35 דקות (15 עד 20 דקות אם משתמשים בתנור הסעה), או עד שהקצוות חום בהיר והבצק נראה יבש. בזהירות להרים את רדיד ושעועית ולהמשיך לאפות במשך 3 עד 5 דקות (1 עד 2 דקות אם באמצעות תנור הסעה) יותר, או עד הקרום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
כדי להפוך את המילוי: להפחית את טמפרטורת התנור ל 163° (300°F אם באמצעות תנור הסעה).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
בקערה חסינת חום גדולה, ממיסים את השוקולד והחמאה מעל מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
הסר את הקערה מהחום, להוסיף את הקקאו, ולהקציף עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מוסיף את הסוכר, סירופ הזהב של לייל, ושמנת חמוצה ומקציף עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
סירופ זהבסירופ זהב
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
15
מוסיף את הביצים, חלמון ביצה, ויסקי, וניל, ומלח רק לטאטא עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
16
יוצקים לתוך קליפת טארט אפוי.
17
אופים במשך 40 עד 42 דקות (30 עד 35 דקות אם משתמשים בתנור הסעה), או עד שהקצוות מנופחים מעט ומרכז המילוי מתנועע מעט כאשר המחבת מזועזעת בעדינות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
18
להעביר את המחבת למתלה תיל ולתת מגניב לחלוטין. מכסים ומקררים בין לילה, או עד 3 ימים.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
19
כדי לשרת, unclasp ולהסיר את הטבעת החיצונית של המחבת, ושימוש 2 מריות לקזז גדול, להעביר את הטארט צלחת הגשה שטוחה. באמצעות סכין גדולה טבולה במים חמים ניגב יבש, לחתוך את הטארט לפרוסות, טובל את הסכין במים חמים וניגוב יבש בין חתכים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף