טארט שוקולד בורבון פאדג'עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם חמאה, קמח, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פאדג'שוקולד בורבון עשיר, עוגת שוקולד-בורבון, ו טארט בורבון שוקולד מריר-מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הקרום: באמצעות מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לערבב את הקמח, סוכר, ומלח על מהירות בינונית במשך כ 1 דקה, עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
מוסיפים את חתיכות החמאה הקרות ומערבבים במהירות בינונית-נמוכה במשך כ -3 דקות, או עד שחתיכות החמאה הגדולות ביותר הן בגודל אפונה. עם המיקסר במהירות בינונית, מוסיפים את המים הקרים ומכים למשך 1 דקה, או עד שהבצק יוצר גושים לחים.
לגרד את הבצק ואת כל חתיכות floury הנותרים על משטח עבודה ללוש 3 עד 4 פעמים, עד שכל זה מגיע יחד לתוך בצק חלק. צורה לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד, ומקרר במשך כ 1 שעה, או עד המשרד מספיק כדי להתגלגל החוצה.
מגלגלים את הבצק באופן רופף סביב המערוך ומרכזים אותו על מחבת springform 10 אינץ'. פרוס את הבצק באופן שווה לתוך המחבת. בעזרת האצבעות, לחץ בעדינות על הבצק לצדדים ובתחתית המחבת. לקצץ את כל אבל 2 סנטימטרים של בצק שתלוי מעל הצדדים של המחבת. מקררים במשך 1 שעה, או עד הבצק הוא מאוד מוצק.
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים מראש את התנור ל 191° (350°F אם משתמשים בתנור הסעה).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
9
קו הקרום הצונן עם חתיכת נייר גדולה ולמלא אותו עם שעועית יבשה במשקל אותו.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
10
אופים במשך 35 דקות (15 עד 20 דקות אם משתמשים בתנור הסעה), או עד שהקצוות חום בהיר והבצק נראה יבש. בזהירות להרים את רדיד ושעועית ולהמשיך לאפות במשך 3 עד 5 דקות (1 עד 2 דקות אם באמצעות תנור הסעה) יותר, או עד הקרום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ
11
כדי להפוך את המילוי: להפחית את טמפרטורת התנור ל 163° (300°F אם באמצעות תנור הסעה).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
12
בקערה חסינת חום גדולה, ממיסים את השוקולד והחמאה מעל מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
15
מוסיף את הביצים, חלמון ביצה, ויסקי, וניל, ומלח רק לטאטא עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
חלב קר, להגשה
כמו למשל M&M's
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
16
יוצקים לתוך קליפת טארט אפוי.
17
אופים במשך 40 עד 42 דקות (30 עד 35 דקות אם משתמשים בתנור הסעה), או עד שהקצוות מנופחים מעט ומרכז המילוי מתנועע מעט כאשר המחבת מזועזעת בעדינות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוף
18
להעביר את המחבת למתלה תיל ולתת מגניב לחלוטין. מכסים ומקררים בין לילה, או עד 3 ימים.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוף
19
כדי לשרת, unclasp ולהסיר את הטבעת החיצונית של המחבת, ושימוש 2 מריות לקזז גדול, להעביר את הטארט צלחת הגשה שטוחה. באמצעות סכין גדולה טבולה במים חמים ניגב יבש, לחתוך את הטארט לפרוסות, טובל את הסכין במים חמים וניגוב יבש בין חתכים.