שוקולד-ביסקוטי קינמון
ביסקוטי שוקולד וקינמון יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 651 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם גרגרי אספרסו מיידיים, סוכר חום חזק, ממתיק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: שוקולד טבל עוגיות זנגביל וביסקוטי שבבי קינמון, עוגיות קינמון ותבלינים, ו ביסקוטי אגוז קינמון.
הוראות
לנצח הראשון 4 מרכיבים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 2 דקות או עד מעורבב היטב.
להוסיף תחליף ביצה, מכות עד מעורבב היטב.
שלב קמח הבא 3 מרכיבים; להוסיף תערובת חמאה, מכה במהירות נמוכה רק עד מעורבב. מערבבים בשוקולד, אם תרצה, אגוזים.
מחלקים את הבצק לשניים; מעצבים כל חלק ללוג 10-x 2-inch על תבנית אפייה משומנת קלות.
אופים ב 350 במשך 23 עד 25 דקות או עד המשרד משחימים קלות. מגניב על תבנית אפייה 5 דקות.
הסר מתלים חוט להתקרר לחלוטין.
חותכים כל יומן באלכסון לפרוסות 1/2 אינץ ' עם סכין משונן, באמצעות תנועת ניסור עדינה.
מניחים פרוסות על סדינים אפייה ungreased.
אופים ב 350 במשך 7 עד 9 דקות; להפוך עוגיות מעל, ואופים 7 עד 9 דקות יותר או עד עוגיות השחמה.
הסר עוגיות חוט מתלים להתקרר לחלוטין.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו סוכר לייט שווה, קפה Caf Bustelo Instant Coff (אספרסו), ו גירארדלי שוקולד מריר.
לכל עוגייה( ללא אגוזים): קלוריות 94 (35% משומן); שומן 7g (שבת 1g, מונו 6g, פולי 2g); חלבון 6g; פחמימות 14g; סיבים 5g; Chol 6mg; ברזל 8mg; נתרן 57mg; Calc 21mg.