שוקולד דובדבן קפה-טבעת עוגה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל שוקולד דובדבן עוגת טבעת קפה. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 239 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תמצית שקדים, מים, דובדבנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טבעת עוגת קפה, טבעת עוגת קפה כתום, ו עוגת קפה טבעת שקדים.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. קו תבנית אפייה גדולה עם קלף; להפריש.
בקערה גדולה, לשלב תערובת hotroll עם שמרים (כלול בתיבה), סוכר, 2 כף. חמאה ומים חמים 1 כוס.
מערבבים עד צורות בצק מרופטות. על משטח מקומח, ללוש בצק במשך 5 דקות למקם אותו בקערה משומנת קלות ולהפוך מעיל. כיסוי; לתת לעלות במקום חם במשך 35 דקות.
יוצקים 2 כוסות מים רותחים על דובדבנים. להשרות במשך 15 דקות; ניקוז.
בקערה, מערבבים דובדבנים, שוקולד, קקאו, קמח, סוכר חום, תמצית שקדים הנותרים 4 כף. חמאה.
מרדדים את הבצק לתוך מלבן 12 על 18 אינץ ' (צד ארוך קרוב אליך).
מורחים במילוי דובדבנים, משאירים גבול של 3 אינץ 'לאורך צדדים ארוכים יותר וגבול של 1 אינץ' לאורך צדדים קצרים יותר.
בעדינות לגלגל בצק ממך, יצירת גליל ארוך; צביטה תפר לאטום. גליל עמדה כך התפר פונה כלפי מטה. גליל עקומה מסתיים יחד כדי ליצור טבעת וצביטה מסתיים יחד כדי לאטום.
מניחים טבעת על תבנית אפייה מוכנה.
חותכים 16 פרוסות במרווחים שווים, אבל לחתוך רק שני שלישים לטבעת, שמירה על הקצה הפנימי של טבעת ללא פגע. תן לכל פרוסה 1/4 טוויסט כך מילוי חשוף. מקציפים ביצה ו-1 כף. מים; מברשת מעל טבעת.
אופים עד חום זהוב, 30 עד 35 דקות. מגניב על תבנית אפייה במשך 5 דקות. באמצעות שתי מריות, להעביר טבעת מתלה תיל; מגניב.
לטאטא יחד סוכר וחלב קונדיטורים כדי ליצור זיגוג, ולאחר מכן לטפטף על עוגת קפה מקורר.